NotePro 4.63

A NotePro egy igen nagy tudással rendelkező irodai alkalmazás szövegszerkesztési feladatokhoz. A szoftver egyik érdekessége hogy nem kell telepíteni, minden fontosabb az adott területhez tartozó szövegformázási lehetőséget támogatja. Táblázatok létrehozásához, objektumok használata, nyomtatás, PDF fájlként való mentés is lehetséges. Word, Docx, Text, PDF, HTML formátumokhoz. Helyesírás ellenőrzővel.

Az irodai alkalmazás minden ma fontosabb szövegformázási eszközt tartalmaz azért hogy a lehető leg-széles körűbben tudj létrehozni szöveges dokumentumokat szinte bármilyen felhasználás céljából. A NotePro nevű programot nem kell telepíteni.

A NotePro letöltése után csak el kell indítani, majd két lehetőség áll rendelkezésre. Vagy egy teljesen új szöveges dokumentumot hozunk, létre, vagy egy meglévőt nyitunk meg szerkesztéshez.

NotePro funkciók…

A program több ma ismert formátumot kezel legyen az Word, Docx, Text, PDF, HTML. A szerkesztendő dokumentumba szinte bármilyen tartalom elhelyezhető a szokásos szövegformázáson kívül, objektumok, táblázatok, képek, kiemelések, betűcsalád, színvilág, ezek csak néhány funkciója ami mellette szól. Táblázatokhoz színkitöltő eszköz is igénybe vehető. Tartalmaz még helyesírás ellenőrzőt, ennek köszönhetően soha többé nem okoz gondot az esetleges elgépelt szövegkörnyezet. Ha még egyedibb szövegszerkesztési feladatokra tartanál igényt, saját háttért is hozzáadhatsz a NotePro szerkesztőjének köszönhetően. Egyedi sablon választásakor nagy mértékben megkönnyíthető a speciális igényeket megkövetelő projektek létrehozása.

Az elkészült tartalmaid kinyomtathatóak, vagy a korábban említett igénynek megfelelő formátumban menthető el. Értelemszerűen a bő formátumtámogatottságából adódóan a dokumentum fájlok esetleges konvertálására is megoldást kínál. Az egyetlen talán kevésbé előnyösnek számító tulajdonsága hogy kereskedelmi termék, de ha elnyerné a tetszésedet meg is vásárolható. Ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe.

A FocusWriter megoldása ingyenesen, honosított formában áll rendelkezésre, az Evernote mindazon felhasználóknak lehet hasznos, akik rendszeresen készítenek jegyzeteket, azt Online is kezelni szeretnék.

A NotePro irodai alkalmazással profi eszköztárak használatával tudsz létrehozni szöveges dokumentumokat. Helyesírás ellenőrző funkció, táblázat támogatás, korszerű formázási lehetőségek jellemzik. Word, Docx, Text, PDF, HTML formátum támogatással.

NotePro Összefoglaló:

 • Irodai alkalmazás

  NotePro

 • szövegszerkesztő
 • helyesírás ellenőrző funkció
 • PDF fájlokhoz
 • táblázatok létrehozásához
 • nyomtatható a végeredmény
 • rengeteg objektum eszköztárral
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.crystaloffice.com/notepro/ 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
NotePro
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Kingsoft Office Suite Free 20132013-07-05 Kingsoft Office Suite Free 2013 (0)
  A Kingsoft Office Suite Free egy teljes körű irodai csomag ami minden olyan összetevőt biztosít ami a hétköznapjaink során otthoni […]
 • RJ TextEd 13.202018-05-29 RJ TextEd 13.20 (0)
  Az RJ TextEd egy szabadon kipróbálható, több ma népszerű szövegformázási nyelvet támogató forráskód szerkesztő szoftver, ami haladó […]
 • SoftMaker 20132013-06-28 SoftMaker 2013 (1)
  A SoftMaker FreeOffice ingyenes alternatívát biztosít irodai feladatok végrehajtásához a fizetős vetélytárs legfontosabb funkcióit […]
 • EditPad Lite 7.3.72015-02-23 EditPad Lite 7.3.7 (0)
  Az EditPad Lite egy széleskörű lehetőségeket biztosító szövegszerkesztő alkalmazás, ami mindamellett hogy több dokumentum egyidejű […]
 • LibreOffice 6.1.12018-09-24 LibreOffice 6.1.1 (0)
  A LibreOffice szöveges dokumentumok kezelésére és egyéb irodai feladatok elvégzésére használható program. Free alkalmazásként […]