Text Edit Plus: szöveges fájlok szerkesztése haladó eszközkínálattal

Akár haladó eszközök igénybe vétele mellett van arra mód hogy otthoni, vagy üzleti célokhoz irodai szerkesztési feladatokat hajthassunk végre egy kényelmes, remek megtervezésű programmal. A Text Edit Plus ideális alternatívája a Windows beépített eszközétől.

Annyiban tapasztalhatunk többet az operációs rendszer által kínált lehetőségtől hogy több speciális eszköz is rendelkezésre áll amivel olyan forráskód szintű módosítások is elvégezhetőek amiket csak különleges területeken lehet elvégezni. A Text Edit Plus összes funkcióját egy fő indítópanelon lehet elérni, itt kezdeményezhető minden olyan szövegformázás amit esetleg korábban más hasonló szoftver esetén használtunk.

Szerkesztő eszközök:

A szövegszerkesztő több hasznos objektumot, nézetmód szerinti megjelenítést is támogat. Ha esetleg nem vagy megelégedve az alapértelmezett kinézetével, azt is módosítani tudod a szoftver ehhez kettő előre létrehozott témát kínál használatra. A Text Edit Plus nevű program felhasználhatósága igen széleskörű, egyszerűbb, illetve korszerű projektekhez is felfedezhetünk szerkesztő kiegészítőt. Az irodai eszközzel lehetőség van olyan profilos módosításokra amiket csak több szoftver egyidejű használatával voltunk képesek elvégezni.

A Text Edit Plus itt található. A kipróbálási időszak alatt minden funkciója teljes értékűen rendelkezésre áll.

Prémium szöveg editor program – Text Edit Plus


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Text Edit Plus: szöveges fájlok szerkesztése haladó eszközkínálattal
Szerző
Leírás
Text Edit Plus - remek szövegszerkesztő több hasznos funkcióval

Kapcsolódó szoftverek