Blog

FTP kliens funkcióval futtatható forráskód szerkesztő az EditPlus

Egy speciális fájlszerkesztési projekteket futtató felhasználóknak létrehozott szövegszerkesztő program amivel a tartalmak forráskódja megtekinthető, szerkeszthető, akár ANSI jelkészletekkel is létrehozhatóak a fájlok. A szövegszerkesztő program egy FTP Kliens funkcióval teszi lehetővé a fájlok számítógépen, illetve akár FTP tárhelyen történő módosítását.

A szoftver a számítógépen elérhető tartalmakhoz, illetve FTP tárhelyeken található fájlok megtekintéséhez, szerkesztéséhez futtatható amivel Perl, HTML, JAVA, PHP, JSP, CSS, C+, TEXT, PYTHON fájlok hozhatóak létre.

A forráskódok szerkesztéséhez futtatható program az EditPlus sablon szolgáltatásával sokkal rövidebb időintervallumon belül lehet saját tartalmakat létrehozni, programozási feladatokhoz is hatékony.

FTP, SFTP tárhelyeken fájlok módosításához

Perl, C+ Projektek készítéséhez egy automatikus kiegészítés funkcióval az ismétlődő karaktereket a konfigurált összetevővel tudja megjeleníteni, hatékonyabban lehet programozási feladatokat elvégezni. A szövegszerkesztő program egy kereső funkciót is tartalmaz amivel adott szöveges tartalmakat, illetve karaktereket lehet felkutatni, azokat akár kiemeli. Egy előre integrált Hex néző funkcióval a tartalmak egy alapvető paraméterekkel készített felületen jeleníthetőek meg, akár vágólapra lehet a kellő adatokat mozgatni. A szintaktikai dokumentum szerkesztési munkafolyamatokhoz tervezett program az EditPlus innen szerezhető be.

EditPlus – Szövegszerkesztő Program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
FTP kliens funkcióval futtatható forráskód szerkesztő az EditPlus
Szerző
Leírás
Helyesírás ellenőrző funkcióval futtatható szövegszerkesztő program a EditPlus, fájlok forráskódjának a megtekintéséhez, szerkesztéséhez.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá