Blog

Táblázat kezelő, szöveges dokumentum fájlok létrehozásához: Ashampoo Office

Komplex irodai szoftver csomag amivel az egyszerűbb tartalmi megjelenítésen kívül szerkesztésre, saját fájlok létrehozására van lehetőség. Formátum, illetve funkcionálisan a Microsoft termékcsaládnál megszokott összetevőket lehet felfedezni. Az Ashampoo Office táblázatok létrehozásához, illetve dokumentum fájlok szerkesztéséhez kínál megoldást.

A szoftver teljes mértékben Magyar felhasználói felülettel tervezett, amivel teljes kompatibilitással lehet akár Microsoft Office formátummal rendelkező fájlokat megnyitni, szerkeszteni, vagy esetleg létrehozni.

Az Ashampoo Office hagyományos Word, Office, Excel, DOCX dokumentum fájlokhoz remek, ahol az említett formátumban el is készítheted, szerkeszthető, átalakítható rengeteg plusz szerkesztő eszközzel ahol objektumokat is hozzáadhatsz, látványos prezentációkat készíthetünk ahol sablon beállításokkal lehet összeállítani az alap kinézetét.

A helyesírás ellenőrzés, szövegformázási képességek, a rengeteg hasznos funkció csak alap amiket tartalmaz, használni lehet. Ingyenesen is kipróbálható az Ashampoo Office amikor 30 nap áll rendelkezésre, hogy használjuk.

A jelenleg legújabb szoftvercsomag innen szerezhető be. Kiváló erőforrás jellemzőkkel rendelkezik így érdemes futtatni, akár PDF fájlok kezeléséhez is megfelel, mivel támogatja a formátumot. A honosított felszín, illetve a választható Skin csak a felhasználói élmény javítására hivatott.

Ashampoo Office – irodai alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Táblázat kezelő, szöveges dokumentum fájlok létrehozásához: Ashampoo Office
Szerző
Leírás
Komplex irodai szoftver korszerű eszközökkel: Ashampoo Office

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá