Szövegszerkesztők

Ashampoo Office 2018 973.1103

Az Ashampoo Office egy dinamikus funkcionalitású, letisztult felhasználói felülettel rendelkező irodai szoftver több hasznos felhasználási területre megfelelő kiegészítővel. A program szövegszerkesztőt, PDF fájl szerkesztőt, Excel, Word prezentációk létrehozásához hozzáadott kiegészítőkkel is rendelkezik. Magyar nyelvű.

A program univerzális eszközökkel létrehozott irodai program amivel minden fontosabb feladat elvégezhető amire szükségünk lehet akár üzleti célok miatt. Az Ashampoo Office egyszerűbb szövegszerkesztési feladatokra, illetve prémium megoldásokat igénylő bemutatókhoz is felhasználható.

Az Ashampoo Office letöltése után a szoftver telepítésekor nagyon egyszerűen lehet azt elvégezni, mivel a program teljesen automatikusan végignavigálja a felhasználót a folyamaton. Ez némileg több időt vesz igénybe viszont megéri mivel rengeteg nélkülözhetetlen irodai feladatot lehet vele elérni később. Ilyen az egyszerűbb dokumentum fájlok szerkesztése, a meglévő tartalmak megnyitása, saját fájlok létrehozása ahol egyértelműen bármilyen fájlt fel lehet használni ahhoz.

A legjobb megoldással lehet PDF fájlokat kezelni a kívánt eszközökkel, az megnyitható az azok olvasásához, illetve alapvető szerkesztő eszközöket is használhatunk ha módosítani lesz szükséges.

Ashampoo Office: Több feladatra is remek irodai szoftver

Az irodai szoftver összetevői között olyan kiegészítők fedezhetőek fel mint a TextMaker, PlanMaker, illetve a Presentations ami bemutatók létrehozásához tartalmazza az összes igénynek számító funkciót. A szoftver teljes mértékben Magyar nyelven használható, 30 napig áll rendelkezésre ingyen, ki kehet választani, hogy milyen témával rendelkező felhasználói felülettel szeretnénk használni.

A TextMaker Tabulátorok, háttér, sorszámok, oszlop, iniciálé, fejezetek, stílusformázások és még számos olyan kiegészítőt is használhatunk mintha a Microsoft irodai megoldását használnánk. A PlanMaker tökéletesen használható Excel alternatív szoftver változatként amivel a jól megszokott táblázat kezelési munkafolyamataink végezhetőek el hatékonyan.

Az Ashampoo Office egy ígéretes irodai szoftver amivel minden fontosabb eszköz azonnali rendelkezésre állása válik lehetővé ha az említett feladatra keresünk egy Magyar nyelven használható, Microsoft Office megjelenéssel, illetve funkcionalitással rendelkező programot.

Ingyenesen a SoftMaker FreeOffice, illetve a FocusWriter szoftvercsomag használható fel.

Az Ashampoo Office egy egyszerűsített funkcionalitással rendelkező irodai szoftvercsomag amivel rengeteg prémium feladat végezhető el. Ilyen a szöveges dokumentumok kezelése, táblázatok létrehozása, dokumentum fájlok létrehozása, szerkesztése, illetve az azok egyszerűbb számítógépen való olvasásuk. Magyar nyelvű.

Ashampoo Office

Ashampoo Office Összefoglaló:

 • Irodai alkalmazás
 • szöveges tartalmakhoz
 • táblázatok, PDF fájlokhoz
 • fejlett eszközök akár prezentációkhoz
 • módosítható téma
 • csekély erőforrás
 • funkcionálisan rendszerezett alkalmazások
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.ashampoo.com/en/usd
Ashampoo Office Letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Ashampoo Office
Platform
Windows
Teljes ár
USD 31,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Microsoft Office 2310.16924.201502023-11-15 Microsoft Office 2310.16924.20150 (0)
  A Microsoft Office az egyik legnépszerűbb irodai szoftvercsomag az összes ma fontosabb kiegészítőt biztosítja amivel szöveges […]
 • Polaris Office 8.1.7902019-05-03 Polaris Office 8.1.790 (0)
  A Polaris Office egy teljes körű irodai csomag, amivel Microsoft Office, illetve PDF formátummal rendelkező fájlokat tudsz […]
 • Kingsoft Office Suite Free 20132013-07-05 Kingsoft Office Suite Free 2013 (0)
  A Kingsoft Office Suite Free egy teljes körű irodai csomag ami minden olyan összetevőt biztosít ami a hétköznapjaink során otthoni […]
 • SoftMaker FreeOffice 2024 Rev 2015.06112024-06-18 SoftMaker FreeOffice 2024 Rev 2015.0611 (1)
  A SoftMaker FreeOffice ingyenes alternatívát biztosít irodai feladatok végrehajtásához a fizetős vetélytárs legfontosabb funkcióit […]
 • LibreOffice Portable 7.6.62024-04-07 LibreOffice Portable 7.6.6 (1)
  A LibreOffice Portable a népszerű ingyenes felhasználhatósággal biztosított komplett irodai csomag hordozható változata. Ez a kiadás […]

Szólj hozzá