Integrált FTP, SFTP Klienssel használható az EditPad Pro szövegszerkesztő program

FTP, SFTP kliens funkcióval elérhető szövegszerkesztő, programozási munkafolyamatokhoz tervezett fájlok, szöveges tartalmak szerkesztési feladataihoz. Az EditPad Pro fájlprojektek listájának a módosításához Irodai feladatokhoz, illetve nagyobb dokumentum munkafolyamatokhoz szöveges paraméterekkel létrehozott tartalmak részeinek az összehasonlításához is használhatjuk.

Egy számos extra szolgáltatással beszerezhető szoftver programozással létrehozott fájlokhoz, illetve szöveges dokumentumok szerkesztéséhez használható irodai program ami akár kötegelt, fájllista projektek módosításához is tudjuk futtatni.

A szöveges dokumentum, illetve programozással létrehozott fájlokat az alkalmazáshoz elérhető FTP komponenssel fel lehet tölteni a szerverre ahol hasonlóan szerkeszthető amivel akár a HTML szöveges tartalmat meg lehet nyitni.

Fájlok darabolásához, illetve az egyesítésükhöz is remek

Az EditPad Pro szövegszerkesztő szoftverrel a kötegelt fájlok megnyitása után gyorsan tudunk váltani az egyes fájlokkal kezelt fülek között ahol egy fájlelőzmény eszközt is biztosít amivel a tartalmak módosításainak a mozzanatait lehet akár visszavonnunk.

A hasonló lépésekkel módosított szöveges fájl, illetve programozási munkafolyamatokhoz egy makró rögzítő is rendelkezésre áll amivel gyorsbillentyű parancsok rögzíthetőek.

A szoftver a leglényegesebb szoltatásaihoz gyorsbillentyű parancsokat terveztek. Az irodai program Szintaktikai kiemelés, sorszámozást, automatikus behúzást feljegyzések, illetve egyéni programozási projektek létrehozásához használható. Az EditPad Pro innen szerezhető be.

EditPad Pro – Szövegszerkesztő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Integrált FTP, SFTP Klienssel használható az EditPad Pro szövegszerkesztő program
Szerző
Leírás
Szöveges tartalmakkal készített dokumentumokhoz, illetve programozási projektekhez eredményes az EditPad Pro.

Kapcsolódó szoftverek