Text Edit Plus: felhasználóbarát szövegszerkesztő alkalmazás Windows rendszerre

Prémium szoftvereknél megszokott megoldásokra jellemző szövegszerkesztő alkalmazás a Text Edit Plus amivel a fontosabb eszközöket, szövegformázási lehetőségeket kapjuk meg. Több ismert formátumot is ki lehet választani a tartalmak számítógépen való elmentéséhez. Helyesírás ellenőrző funkciót is tartalmaz.

A Windows szövegszerkesztőjétől sokkal több funkciót kapunk meg abban az esetben ha ezt a felhasználóbarát programot használjuk dokumentum tartalmak készítéséhez. A szoftver funkció, illetve formátum szerint tartalmaz több eszközt az operációs rendszer által tartalmazó szolgáltatásától.

A Text Edit Plus szövegszerkesztő felhasználhatóság szerint inkább egy átlagos funkcionalitással jellemezhető szoftver, több eszközt kapunk mintha az operációs rendszer szövegszerkesztőjét választanánk. Támogatja a PDF dokumentumokat amik egyre több felhasználó számára elkészíthető, illetve beszerezhető.

A dokumentum fájl készítő rengeteg plusz eszközzel rendelkezik, ilyen a szövegformázás, objektum kezelés, képek, illetve egyéb multimédiás tartalmak felhasználásának a lehetősége, választható karakter típusok, meghatározott szövegkörnyezet keresése és cseréje. Az irodai program felhasználói felülete témákkal módosítható. Innen szerezhető be.

A Text Edit Plus egy profi irodai alkalmazás ami egy átlagos funkcionalitással elkészített program a legfontosabb eszközökkel, illetve a szükséges formátumok kezelésének a lehetőségével. Skinezhető a felhasználói felülettel használhatjuk.

Text Edit Plus – szövegszerkesztő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Text Edit Plus: felhasználóbarát szövegszerkesztő alkalmazás Windows rendszerre
Szerző
Leírás
Dimamikus felhasználhatósági lehetőségekkel rendelkező szövegszerkesztő szoftver a Text Edit Plus. FTP, SFTP protokoll funkcionalitás is rendelkezésre áll.

Kapcsolódó szoftverek