Blog

Betűtulajdonságok testre szabásával futtatható szövegszerkesztő a Black NotePad

A szoftver egy Memo kiegészítővel, szöveges tartalmakhoz létrehozott ingyenes szövegszerkesztő. Legutóbbi fájlok, illetve fájlelőzmény funkcióval lehet a korábban szerkesztett tartalmakat megnyitni. Módosíthatjuk a program háttérszínét a betűtípust.

Egy profi, memo eszközzel tudunk előre létrehozott szöveges tartalmakat beilleszteni a dokumentumba amivel gyorsabban, felhasználóbarátabb módszerrel módosíthatjuk a TXT fájlokat. Betűformázás eszközzel a tulajdonságai módosíthatóak, a szín, illetve a típus. Kicsi, illetve nagybetűk felcseréléséhez is hatékony. A szoftverrel speciális feladatok is futtathatóak amivel előre integrált megoldásokkal lehet a szöveges tartalmakat módosítani. A szövegszerkesztő programmal akár rendszerezhetjük a szöveges tartalmakat, betűlistázási eljárással. A nagyobb szöveges tartalmakhoz akár tördelés is kiválasztható.

Betűtípusok módosításához is hatékony

A szövegszerkesztő lenyitható felületén tudjuk a szoftver szolgáltatásait elérni amivel új tartalmakat lehet létrehozni, illetve TXT dokumentumok nyithatóak meg. Egy hatékony szöveges tartalmak titkosításához kipróbálható megoldást is biztosít. Privát szöveges tartalmak csak az alkalmazással begépelt jelszóval nyithatóak meg.

Megtekintéshez, illetve a szerkesztéshez futtatható, a szoftver módosított konfigurációját egy profilba lehet eltárolni ami számos speciális funkciót tartalmaz. Szöveges tartalmakhoz, hexa nézet, jegyzet, illetve memó funkcióval. A Black NotePad innen érhető el.

Black NotePad – szövegszerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Betűtulajdonságok testre szabásával futtatható szövegszerkesztő a Black NotePad
Szerző
Leírás
Szöveges dokumentumok szerkesztési feladataihoz létrehozott szoftver a Black NotePad. Fájlok titkosításához is kipróbálható.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá