Windows Tools

Start10 1.97.1

A Start10 egy hatékony Start menü szoftver amivel az előzőleg kiadott operációs rendszereknél használt indítófelületet használhatjuk. Az alkalmazás kinézetben a Windows 7 verziónál használt paraméterekkel áll rendelkezésre. Konfigurálni lehet a használt szoftverek indító ikonjainak a listáját.

Egy Start Menü program a Start10 amivel a Windows 10 operációs rendszert futtatók számára érdemes kipróbálni amivel a régebbi Windows verzióknál használt kinézet és funkció téma konfiguráció állítható vissza.

A Start10 letöltése után a szoftver telepítését befejezvén a program automatikusan le is cseréli a Start Menüt, így a programot kezdők is komolyabb szakértelem hiányában is használni tudják.

Az alkalmazással egyszerűbben lehet navigálni a számítógépen, a kedvenc programok futtatásához, illetve az operációs rendszer felhasználói igényéhez való konfigurálásához remek program.

A Start10 megoldásával manuálisan módosíthatóak az indítóikonok

Rengeteg hatékony beállítással módosítható funkciókban, illetve kinézetben. A Start10 konfiguráló megoldással a kinézetét manuálisan lehet módosítani ahol a szín, illetve a szoftver korszerű megjelenésére definiálva egyáltalán nem hanyag, adatvédelmi problémákat sem tartalmaz, választható módszerrel állíthatjuk be és használhatjuk. Az alkalmazás a Windows 7 operációs rendszernél lényeges navigációs ikonokhoz biztosít hozzáférést, értelemszerűen a beállításoknál a fölösleges összetevőket el lehet távolítani, illetve sajátokat lehet hozzáadni.

A konfiguráló, a Start Menü program eltávolítja a klasszikus csempe kinézetet, azt azok a PC futtatók számára jöhet jól akik régebbi gépet használnak, esetleg nem kedvelik.

Az alkalmazás valós időben történő előnézettel támogatja, hogy megtekinthessük az általunk elvégzett módosításokat, egyéb konfigurálást végezhetünk el ha egy rendszeresen használt szoftver indító menüjét nem biztosítja.

Az operációs rendszer használt Start Menüjének a lecserélésére használható a Spencer, illetve a Start8 megoldása is, ha nem felel meg a számunkra az alapértelmezett Start Menü.

A Start10 egy Windows 10 rendszerre létrehozott Start Menü amivel le lehet cserélni az operációs rendszer említett funkcióját. Több különleges konfigurálási eszközzel használható.

Start10

Start10 Összefoglaló:

 • Start Menü program
 • Windows 10 rendszerre
 • Rengeteg konfigurációt eszköz
 • Kiválasztható indító ikonok
 • Megfelelő hardveres teljesítmény
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.stardock.com/products/start10/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Start10
Platform
Windows 10
Teljes ár
USD 4,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • W10Privacy 5.1.0.12024-06-04 W10Privacy 5.1.0.1 (0)
  A W10Privacy egy speciális Windows konfiguráló szoftver, aminek a futtatásával sokkal kevesebb információt fogsz kiszivárogtatni a PC […]
 • Win10 All Settings 2.0.4.352023-11-04 Win10 All Settings 2.0.4.35 (0)
  A Win10 All Settings egy Start menüként is használható Windows konfiguráló eszköz amivel még az operációs rendszer beállításaihoz is […]
 • Ashampoo AntiSpy 1.0.52022-06-14 Ashampoo AntiSpy 1.0.5 (0)
  Az Ashampoo AntiSpy egy igen hasznos rendszereszköz Windows 10 operációs rendszerekre, amivel konfigurálható több rendszeresen elért […]
 • Tweak UIX 0.20.02022-03-20 Tweak UIX 0.20.0 (0)
  A Tweak UIX egy haladó tudással rendelkező számítógép tulajdonoknak elérhető konfiguráló program. Windows 10, illetve 11 Windows […]
 • Win10Clean 1.0.02021-02-07 Win10Clean 1.0.0 (0)
  A Win10Clean egy hordozható szoftver formájában futtatható Windows 10 rendszerekre tervezett konfiguráló eszköz. Az ingyenes, vagyis […]

Szólj hozzá