Spencer 1.25

A Spencer egy Windows rendszerre kifejlesztett alternatív start menü program amivel sokkal egyszerűbben tudsz navigálni az operációs rendszeren. A szoftvert nem kell telepíteni, neki köszönhetően sokkal egyszerűbben tudod elérni azokat a területeket amikhez rendszeresen hozzáférsz. Free alkalmazás.

A Windows Start menüjétől némileg más megközelítést tartalmazó szoftver a Spencer amivel sokkal rugalmasabban tudsz navigálni a gépeden.

A program még telepítést sem igényel, a letöltése után azt csak ki kell csomagolni, majd el kell indítani. Vele hozzáférhetsz a telepített programjaidhoz, az indítópulthoz, a fájlkezelőhöz, minden olyan területhez amit rendszeresen elérsz. Ezeket a funkciókat egy igen szokatlan de mégis átlátható felületen érheted el, ahol azonnal elindíthatod azokat. Ha esetleg a szoftver elnyerné a tetszésedet, az energiagazdálkodási szervekhez is hozzáférhetsz kikapcsolható a PC, hibernálható.

Start menü programként futtatható a Spencer

A program hordozhatóságának előnye, hogy több PC-n is futtathatod, anélkül hogy teleszemetelné a gépedet, vagy akár komolyabb erőforrás igényt támasztana, régebbi gépeken is szinte észrevehetetlenül látja el a feladatát. A Spencer a kedvenc minden nap használatos alkalmazásaidhoz való hozzáférést tesz lehetővé. Hátrány, hogy az alapértelmezett eszköztárt nem lehet megváltoztatni, így csak azok a funkciók, illetve elrendezés érhető el amiket a fejlesztő hasznosnak talált.

A Spencer használata annyiból áll, hogy csak el kell indítani, majd azonnal megnyílik a Start menü a különleges navigálási lehetőségekkel. A szoftver azoknak tesz jó szolgálatot akik rengeteg fájlt tárolnak a számítógépükön, illetve sok alkalmazást futtatnak rendszeresen az azok könnyebb elérését tűzték ki célul.

Start menü programként használhatod még a SyMenu vagy a Start8 megoldását. Ezek az alternatívák némileg több funkciót tartalmaznak.

A Spencer egy ingyenes, még telepítést sem igénylő alternatív start menü program, amivel sokkal könnyebbé tehető, hogy a Windows fájlkezelő szolgáltatását, a programjaidat, illetve egyéb rendszeresen elért funkciókat el tudd érni.

Spencer Összefoglaló:

 • Start menü program

  Spencer

 • nem kell telepíteni
 • egyszerű használat
 • rengeteg egyedi integrált funkció energiagazdálkodási szervekhez való hozzáférés
 • angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.the-sz.com/products/index.php 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Spencer
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Super Launcher 1.2.2.42021-11-08 Super Launcher 1.2.2.4 (0)
  A Super Launcher egy speciális start menü amivel különböző jogosultsággal lehet programokat elindítani, illetve feladatokat […]
 • Win10 All Settings 2.0.3.292021-07-01 Win10 All Settings 2.0.3.29 (0)
  A Win10 All Settings egy Start menüként is használható Windows konfiguráló eszköz amivel még az operációs rendszer beállításaihoz is […]
 • Backup Start Menu Layout 1.02021-01-03 Backup Start Menu Layout 1.0 (0)
  A Backup Start Menu Layout egy Windows rendszeren használható Start Menü program amivel számos olyan feladat végezhető el ami az […]
 • SyMenu 6.142020-12-21 SyMenu 6.14 (0)
  Az SyMenu egy alternatív start menü program, vele könnyebben tudod elérni a számodra fontosabb tartalmakat a Windowson belül. […]
 • LaunchBar Commander 1.158.012020-01-28 LaunchBar Commander 1.158.01 (0)
  A LaunchBar Commander nevű alternatív fájlkezelő, start menü programmal hozzá tudsz férni a legfontosabb fájlokhoz, illetve Windows […]