Spencer: Ingyenes Start Menü program Windows-ra

Egy ingyenes, egyben mutatós alternatív Start Menü alkalmazás a Spencer amivel kiváló lehetőséged van arra, hogy minden fontosabb területet el tudj érni a merevlemezeden. A szoftver telepítés nélkül használható, programok indításához, fájlkezelési műveletekhez.

A címben említett alkalmazás egyetlen hátránya, hogy nem tartalmaz annyi beállítási lehetőséget mint a népszerűbb Start Menü programok, cserében ingyenes, nem igényel installálást. A gépre való lementése után csak el kell indítani majd felhasználható a gépen való fájlok kezelésére, elérésére, vagy akár a kedvenc alkalmazásaid indítására.

Start Menü funkciók…

Megnyitható vele a gépház, a Windows legfontosabb beállításai, elindíthatod a böngészést, jegyzettömb, vagy ha már nem használod a számítógéped, le is állítható anélkül hogy az operációs rendszer erre létrehozott funkcióját használnád erre. Szintén mellette szól, hogy rendkívül csekély erőforrás igénnyel rendelkezik, régebbi gépeken észrevétlenül fut, ez Windows 10 rendszerre is igaz. Dizájnban elmarad az elvárttól, illetve negatívum, hogy csak alapvető funkciókkal rendelkezik. Kiváló megoldás ha azonnal el szeretnél indítani egy programot, konfigurálnád a Windows-t, ezt egyetlen alkalmazással szeretnéd megtenni. A Spencer Start Menüje innen tölthető le.

Spencer: Ingyenes Start Menü alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Spencer: Ingyenes Start Menü program Windows-ra
Szerző
Leírás
Különleges, hasznos alternatív Start Menü Windows rendszerre: Spencer

Kapcsolódó szoftverek