Blog

A Super Launcher megoldásával hatékonyabban lehet több alkalmazást kezelni

A szoftver, egy speciális Start menü szoftver amit abban az esetben javasolt kipróbálnunk ha rengeteg szoftvert használunk, egyszerűbben szeretnénk az azok indításához szükséges funkciókhoz hozzáférni. A program ingyenesen futtatható, hatékonyabbá tehető a Windows használata. A Super Launcher különleges beállításokat is biztosít.

A szoftver gyorsabb, áttekinthetőbb hozzáférést tesz lehetővé a számítógépünkön található szoftverek ikonjaihoz amit a gyakran használt szoftverek telepítésekor létrehoztunk az asztalom. A szoftver egy rugalmasabb ikon rendszerezési módszert tartalmaz, korszerűbb megoldás mint a hasonló Start menü Windows programok.

A Super Launcher megoldásával a szoftverek indításakor azt a Windows tálcáról lehet elindítani ahol a szoftver konfigurációs menüpontjánál definiálhatjuk, hogy mely alkalmazások indító ikonjait tartalmazza, azt milyen jogosultság szerint akarjuk futtatni.

Testre szabott Start menü kiegészítő

A program a telepített szoftvereink indításához, illetve akár fájlkezelési feladatoknál egy gyors fájlelérési módszer végrehajtásához, a beállításoknál ki lehet választani azokat a mappákat, vagy bármely azon Windows szolgáltatáshoz tartozó területet amit gyakran meg szoktunk nyitni. A Start Menü program a Windows tálcáról indítható el. A Super Launcher innen érhető el, ingyenes kiadás. Ha gyorsabban szeretnéd elindítani az aktuális tevékenységez szükséges alkalmazást.

Super Launcher – Start menü szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A Super Launcher megoldásával hatékonyabban lehet több alkalmazást kezelni
Szerző
Leírás
Start Menü alkalmazás a Super Launcher, hatékonyabban lehet elindítani azokat a telepített szoftvereket amiket installálunk.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá