Blog

Lecserélhető az operációs rendszer alapértelmezett Start Menüje a Start10 megoldásával

A szoftverrel nagyon egyszerűen le lehet cserélni az operációs rendszer beépített Start Menüjét. Az alkalmazás Windows 10 rendszeren használható ahol egy maximálisan konfigurálható Start Menüt készíthetünk, Windows 7 téma paraméterekkel.

Az alkalmazás egy speciális konfiguráló megoldás, hatékony eszközökkel szerkeszthető a Start Menü, létrehozhatunk egy saját elvárással használható kiadást. A kinézete módosítható, konfigurálható, hogy az ott található indító menüpontok között milyen alkalmazásokat, illetve szolgáltatásokat tartalmazzon.

A Start10 egy remek megoldás amivel a Windows 7 operációs rendszerhez fejlesztett Start Menü kinézetet és ikon elrendezést lehet visszaállítani.

Start Menü kezelő alkalmazás

A beállításoknál rengeteg módosítást lehet kiválasztani a testre szabáshoz, a szoftver kiváló megjelenést és egy optimális teljesítmény paramétert kínál a felhasználók számára ha egy alternatívát kerestek az operációs rendszer beépített Start Menü lecseréléséhez.

A Start Menü felületén a kedvenc programokhoz létrehozott ikonokat az általunk beállított módszerrel jeleníti meg, illetve használható a beépített keresője, azt kreatív tartalmak azonnali megtekintéséhez használható. A Start10 biztonságosan futtatható alkalmazás ami adatvédelmi problémák nélkül áll rendelkezésre.

A kipróbálható verziója innen érhető el, ami a beszerezhető forrásból vagyis onnan a legújabb kiadásként érhető el. Tüneményes megoldás ha Windows 7 megjelenésű Start Menüt szeretnénk használni.

Start10 – Start menü szerkesztő szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Lecserélhető az operációs rendszer alapértelmezett Start Menüje a Start10 megoldásával
Szerző
Leírás
A Start10 konfigurálójával le lehet cserélni az operációs rendszer csempe beállításokkal létrehozott start menüjét.

Kapcsolódó szoftverek

 • Screamer Radio 2.8880.34440.02024-04-27 Screamer Radio 2.8880.34440.0 (0)
  A Screamer Radio egy online rádiócsatornák vételét rugalmasan támogató program. A szoftver rengeteg csatornát támogat, opcionálisan a […]
 • RJ TextEd 16.262024-07-15 RJ TextEd 16.26 (0)
  Az RJ TextEd egy szabadon kipróbálható, több ma népszerű szövegformázási nyelvet támogató forráskód szerkesztő szoftver, ami haladó […]
 • RegSeeker: Ingyenes, Sokoldalú Registry Tweak…2017-04-29 RegSeeker: Ingyenes, Sokoldalú Registry Tweak… (0)
  Egy teljesen ingyenesen kipróbálható, akár telepítés nélkül is beszerezhető Registry kezelő alkalmazás a RegSeeker. A programmal […]
 • VideoLobster 1.02013-07-27 VideoLobster 1.0 (0)
  A VideoLobster ideális eszköz arra hogy meglévő videóinkat szerkeszteni tudjuk illetve konvertálni ha annak érzenénk […]
 • Duplikált tartalmak kereséshez használható ingyenes program: DupeKill2019-11-20 Duplikált tartalmak kereséshez használható ingyenes program: DupeKill (0)
  Nem kell telepíteni ezt az ingyenes alkalmazást, amivel duplikált tartalmakat tudsz felkutatni a számítógép merevlemezén. A DupeKill […]

Szólj hozzá