Soft4Boost Audio Studio 5.8.7

A Soft4Boost Audio Studio egy teljes körű szolgáltatást biztosító audió szerkesztő alkalmazás, ami MP3, FLAC, WAV, M4A, WMA, AAC, MP2, AMR, OGG kimenetek esetén használható. A fontosabb funkcióit tekintve támogatja, hogy audió tartalmat nyerj ki videókból, vágni lehet vele a multimédiás fájlt, konvertálni, effektekkel feldobni a végeredményt. Hangfelvevő funkciót is tartalmaz. Magyar nyelvi támogatással rendelkezik.

Egy igazán átfogó lehetőségeket biztosító Audió tartalmak szerkesztésére alkalmas szoftver a Soft4Boost Audio Studio, nagyon egyszerű használni, rengeteg különleges elengedhetetlen funkcióval van ellátva.

A Soft4Boost Audio Studio letöltése után szinte néhány kattintással telepíthető, amit követően egy igen jól kategorizált felhasználói felület fogad, ahol gyakorlatilag más tennivalód nem maradt mint használni a szoftvert.

A szerkesztésre szánt zenei anyagot a beépített fájlkezelő szolgáltatásával lehet a számára betallózni, ahol OGG, MP3, AIFF, FLAC, AAC, M4A, AMR és még számos népszerű audió fájltípus választható ki. A Soft4Boost Audio Studio rengeteg audió szerkesztési feladatot el tud végezni, ha szükséges, vágni is lehet a médiát, ez az opció elsősorban korábban felvett tartalmak esetén jöhet jó. Ha fel szeretnéd dobni, használhatsz effekteket, hatásokat. Természetesen a szoftver olyan alapvető funkciókkal is el van látva mint például hangfelvevő funkció, az így megörökített anyagokat akár azonnal szerkeszteni is lehet. Ha rendelkezel egy olyan videóval amiből audiót szeretnél kinyerni, erre egy külön menüpontot tartalmaz. Itt DVD, MPEG, MP4, AVI, DIVX, MOV, WMV, VOB, 3GP, RM, QT, FLV formátumok esetén nyújt teljes körű támogatást.

A Soft4Boost Audio Studio kezelőfelületét beépített bőrökkel meg lehet változtatni. Mivel Magyar nyelvi támogatással is bír, így a használata kezdők számára sem jelenthet problémát.

Ingyenes használat esetén funkciókorlátozással vehető igénybe. Free megfelelőjeként audió tartalmak szerkesztésére használhatod az ocenaudio vagy a Free Audio Editor nevű programot, ami YouTube támogatással is bír.

A Soft4Boost Audio Studio egy professzionális audió szerkesztő program, amivel konvertálni, audiót felvenni, vágni, effektezni, audiót tudsz kinyerni videókból néhány egyszerű lépésben. Magyar nyelven is tud.

Soft4Boost Audio Studio

Soft4Boost Audio Studio összefoglaló:

 • Audió szerkesztő program
 • konvertálás
 • Audió Grabber
 • hangfelvevő funkció
 • videóból audió tartalmak kinyerése
 • effektek támogatása
 • modern felhasználói felület
 • rengeteg audió formátumot támogat
 • Próbaverziós kiadás: ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://soft4boost.com/audio-studio


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Soft4Boost Audio Studio
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • REAPER 6.262021-04-07 REAPER 6.26 (0)
  A REAPER egy professzionális audió segédprogram, amivel számos elengedhetetlen feladatot el lehet végezni. A hagyományos szerkesztési […]
 • ocenaudio Portable 3.10.32021-02-06 ocenaudio Portable 3.10.3 (1)
  Az ocenaudio Portable egy telepítést nem igénylő professzionális audió szerkesztő program, ami funkcionálisan az összes fontosabb […]
 • Soft4Boost Audio Converter 5.9.9.3932020-07-02 Soft4Boost Audio Converter 5.9.9.393 (0)
  A Soft4Boost Audio Converter egy zenei tartalmakhoz tervezett konvertáló program. Dekódolásnál támogatja az MP3, WAV, M4A, FLAC, WMA, […]
 • Switch Audio File Converter 7.072019-03-10 Switch Audio File Converter 7.07 (0)
  A Switch Audio File Converter egy beépített médialejátszóval rendelkező konvertáló szoftver amivel zenei fájlokat tudsz dekódolni. A […]
 • CyberLink AudioDirector 7.0.6822.02016-09-17 CyberLink AudioDirector 7.0.6822.0 (0)
  A CyberLink AudioDirector egy professzionális Audió szerkesztő program, amivel a meglévő zenei tartalmaidat tudod igen részletesen […]