Portable letöltésvezérlők

music2pc Portable 2.2.2.242

A music2pc Portable egy kereső funkcióval ellátott zenei tartalmak felkutatásához ideális szoftver. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, sokkal rugalmasabban futtatható. Az alábbi Zene letöltő program MP3 formátumban támogatja annak a lehetőségét, hogy a kiválasztott tartalmat a számítógépedre tudd menteni. Free alkalmazásként (ingyenes) érhető el bárki számára.

Ingyenes, nagyon egyszerű használni, szinte semmilyen különleges beállítási lehetőséget nem igényel a music2pc Portable zenekeresője. Ezt a verziót nem kell telepíteni, úgymond hordozható kiadás, ebből adódóan sokkal rugalmasabban használható fel a szóban forgó feladatokra. Ha telepítenéd a music2pc Portable hagyományos változata is elérhető.

A music2pc Portable letöltése után egy ZIP formátumú tömörített fájlt mentettél le a számítógéped merevlemezére, ezt a fájlt szinte bármilyen archiváló programmal ki tudod bontani. Az indítását követően egy egyszerű, modern, felhasználóközpontú kezelőfelületet érhetsz el ahol csak annyi tennivalód van, hogy beírd azt a kifejezést, előadó nevét amit fel szeretnél kutatni. A program nem csak hogy gyors eredményeket tud biztosítani, hanem tekintélyes kínálattal rendelkezik.

A music2pc Portable a kiválasztott fájlokról néhány egyszerűbb információt is tud biztosítani, annak a hossza, az elérhető bitráta arány. A beállításoknál Proxy-t választhatsz, illetve megadhatod neki hogy a zenei fájlt hová mentse el. Proxy esetén opcionálisan saját jelszavakat is megadhatsz a csatlakozáshoz.

A letöltéseket több szálon végzi, így garantálja a minőségromlás mentes eredményeket. A music2pc Portable Jelenleg Angol nyelven érhető el.

Ingyenesen, hasonló jellegű opciókkal biztosított kereső, letöltő alkalmazás zenei fájlokhoz a Free Music & Video Downloader, illetve a Super MP3 Download az utóbbi egy beépített ID3 tag szerkesztőt is tartalmaz. A Format Package nevű alkalmazással a YouTube-ról menthetsz le tartalmakat majd ha szükséges azt konvertálhatod több népszerűbb formátumba.

A music2pc Portable egy végletekig leegyszerűsített zene kereső, letöltő program, nem kell telepíteni, ingyenes, az összes ma ismert zenei előadót támogatja. MP3 formátum támogatással.

music2pc Portable

music2pc Portable összefoglaló:

 • Zene kereső alkalmazás
 • Letöltési feladatokhoz
 • nem kell telepíteni
 • néhány kattintást igényel csak a használata
 • nem szükséges konfigurálni
 • MP3 formátumban tud menteni
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
music2pc Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • music2pc 2.2.2.2422017-09-08 music2pc 2.2.2.242 (0)
  A music2pc egy nagyon egyszerűen használható különleges letöltésvezérlő program. Vele zenei fájlokat tudsz keresni, majd azokat a […]
 • MusicWire 2.02017-01-11 MusicWire 2.0 (0)
  A MusicWire egy telepítés nélkül használható zenei fájlok keresésére és az azok letöltésre alkalmas program. Nagyon egyszerű […]
 • Amazon Music 7.10.0.21952020-03-28 Amazon Music 7.10.0.2195 (0)
  Az Amazon Music médialejátszója remek eszköz, hogy zenei fájlokat lehessen lejátszani a számítógépünkön, illetve beszerezhessük […]
 • Super MP3 Download 5.1.3.82016-03-25 Super MP3 Download 5.1.3.8 (1)
  A Super MP3 Download egy zenék keresésére és azok lementésére alkalmas program. Igen egyszerű használat, részletes tartalom kínálat […]
 • GTPlayer 1.0.402022-06-28 GTPlayer 1.0.40 (0)
  A GTPlayer egy audió, illetve videók kereséséhez, Stream lejátszásukhoz használható program amivel azokat akár kedvencekbe […]

Szólj hozzá