music2pc 2.2.2.242

A music2pc egy nagyon egyszerűen használható különleges letöltésvezérlő program. Vele zenei fájlokat tudsz keresni, majd azokat a számítógépedre mentheted MP3 formátumban. Free alkalmazás ( Ingyenes ).

Elsősorban azoknak a számítógép tulajdonosoknak nyerheti el a tetszését a music2pc nevű alkalmazás, akik zenei fájlokat szeretnének keresni, illetve letölteni. A szoftver használata az egyik legegyszerűbb a hasonló zene kereső programokkal összehasonlítva.

A music2pc letölthető installálást nem igénylő változatban, ami gyakorlatilag annyiban tér el a hagyományos verziótól, hogy azt mindennemű rendszer változás nélkül tudod futtatni.

A music2pc néhány kattintást igénylő telepítése után egy beépített kereső funkcióval ellátott alkalmazást kapsz, ahol csak be kell írnod annak a zenei előadónak a nevét, vagy egy adott szám címét amire igényt tartanál. A szoftver hatalmas adatbázissal rendelkezik, több forrásból is választani lehet. A kívánt fájl kiválasztása után a zenei fájl letöltését egyetlen kattintással kezdeményezni lehet. Az alkalmazást nem kell konfigurálni, csak annyi dolgod van, hogy megadd a számára hogy hová mentse el a szóban forgó fájlt. Opcionálisan saját proxy-kat adhatsz meg ha speciális igényeid lennének.

A music2pc MP3 formátumban tud menteni, ez a kodek szinte bármilyen ma népszerű audió lejátszó programmal megnyitható, lejátszható. A szoftver egyik legnagyobb előnye, hogy mindennemű korlátozás nélkül próbálható ki, illetve használható bárki számára. Kiváló lehetőséget biztosít zenék kereséséhez, illetve az azok akadásmentes lementésükhöz Offline elérés céljából.

Talán ettől népszerűbb hasonló feladatot biztosító kliens program a Spotify a szoftver egy beépített zenelejátszó funkciót is tartalmaz. A címben említett alkalmazással összevetve az egyik leghasonlóbb program a MusicWire szintén MP3 formátumban ment.

A music2pc talán az egyik legegyszerűbb módját biztosítja arra, hogy zenei fájlokat tudj keresni, illetve azokat le tudd tölteni. A szoftver telepítést nem igénylő változatban is beszerezhető. Nagyon egyszerű a használata, ingyenes kiadás.

music2pc

music2pc összefoglaló:

 • Zene kereső alkalmazás
 • letöltő funkció
 • nagyon egyszerű használni
 • néhány alapvető beállításra van csak szükség a futtatásához
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • MP3 formátumban ment
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
music2pc
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • music2pc Portable 2.2.2.2422017-09-06 music2pc Portable 2.2.2.242 (0)
  A music2pc Portable egy kereső funkcióval ellátott zenei tartalmak felkutatásához ideális szoftver. Ezt a kiadást nem kell […]
 • MusicWire 2.02017-01-11 MusicWire 2.0 (0)
  A MusicWire egy telepítés nélkül használható zenei fájlok keresésére és az azok letöltésre alkalmas program. Nagyon egyszerű […]
 • Amazon Music 7.10.0.21952020-03-28 Amazon Music 7.10.0.2195 (0)
  Az Amazon Music médialejátszója remek eszköz, hogy zenei fájlokat lehessen lejátszani a számítógépünkön, illetve beszerezhessük […]
 • Super MP3 Download 5.1.3.82016-03-25 Super MP3 Download 5.1.3.8 (1)
  A Super MP3 Download egy zenék keresésére és azok lementésére alkalmas program. Igen egyszerű használat, részletes tartalom kínálat […]
 • GTPlayer 1.0.402022-06-28 GTPlayer 1.0.40 (0)
  A GTPlayer egy audió, illetve videók kereséséhez, Stream lejátszásukhoz használható program amivel azokat akár kedvencekbe […]