Letöltésvezérlő

Mp3 Download Manager 4.00

Az Mp3 Download Manager egy ingyenes zene kereső és letöltő program ami kiváló eszközökkel rendelkezik. A Free alkalmazás MP3 formátumban támogatja a tartalmak kezelését. A szoftver zene konvertálóval is rendelkezik ami MP3 Kodeket dekódol ha a kiválasztott zenei tartalmat nem a támogatott formátummal tették közzé. YouTube támogatással, ahol Audió kinyerő funkciót használhatunk.

A zene kereső és letöltő programot azoknak érdemes kipróbálni akik egy ingyenes megoldást szeretnénk használni a YouTube-on megosztott multimédiás tartalmak kezeléséhez, ahol MP3 formátumban tölthetőek le. Az Mp3 Download Manager zene kereső funkcióval is rendelkezik.

Az Mp3 Download Manager letöltése után, a program automatikusan definiálja azokat a feladatokat amik a telepítéshez szükséges. Az installálás után azonnal kereshetünk zenei tartalmakat.

Az Mp3 Download Manager használata kifejezetten egyszerű, ahol csak a minket érdeklő videó hivatkozását kell a felhasználói felületén található meghatározott területre begépelni, a szoftver a letöltés előtt támogatja, hogy megtekinthessük, hogy azt a multimédiás tartalmakat találtuk e meg amire szükségünk van. Médiafájlokhoz lejátszót is tartalmaz az Mp3 Download Manager amivel a kedvenc zenei tartalmak kezelhetőek.

Modern videó kereső az Mp3 Download Manager

A szoftver csak MP3 formátumban tud tartalmakat letölteni, egy konvertálót is használhatunk ami abban az esetben lehet hasznos ha a multimédiás fájl formátuma eltérő, azt át kell dekódolni. Az MP3 fájl formátumot szinte minden ma használt multimédiás szoftver le tudja játszani így egy remek program.

A beállításoknál a konvertálási feladat estén módosítható az Mp3 Download Manager multimédiás programmal a fájl minősége, így azzal csökkenthetjük a végeredmény méretét.

Zenei fájlokhoz használható Offline lejátszáshoz Windows Tools a VSO Downloader illetve a MyTube. Azok is hatékony alkalmazások az említett feladatokra.

Az Mp3 Download Manager egy ingyenes zene kezelő szoftver amivel nagyon egyszerűen lehet zenei fájlokat keresni, illetve letölteni ha a kedvenc előadónk tette elérhetővé. Meg lehet változtatni a zenei fájl minőségét. MP3 formátumban támogatja, hogy azt el tudjuk tárolni.

Mp3 Download Manager

Mp3 Download Manager Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Mp3 Download Manager
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • music2pc 2.2.2.2422017-09-08 music2pc 2.2.2.242 (0)
  A music2pc egy nagyon egyszerűen használható különleges letöltésvezérlő program. Vele zenei fájlokat tudsz keresni, majd azokat a […]
 • music2pc Portable 2.2.2.2422017-09-06 music2pc Portable 2.2.2.242 (0)
  A music2pc Portable egy kereső funkcióval ellátott zenei tartalmak felkutatásához ideális szoftver. Ezt a kiadást nem kell […]
 • MusicWire 2.02017-01-11 MusicWire 2.0 (0)
  A MusicWire egy telepítés nélkül használható zenei fájlok keresésére és az azok letöltésre alkalmas program. Nagyon egyszerű […]
 • Super MP3 Download 5.1.3.82016-03-25 Super MP3 Download 5.1.3.8 (1)
  A Super MP3 Download egy zenék keresésére és azok lementésére alkalmas program. Igen egyszerű használat, részletes tartalom kínálat […]
 • FSS YouTube MP3 Converter 1.0.7.72015-11-08 FSS YouTube MP3 Converter 1.0.7.7 (0)
  Az FSS YouTube MP3 Converter segítségével a népszerű videómegosztó portálról tudsz tartalmakat, lementeni. Ez a Free alkalmazás […]

Szólj hozzá