FSS YouTube MP3 Converter 1.0.7.7

Az FSS YouTube MP3 Converter segítségével a népszerű videómegosztó portálról tudsz tartalmakat, lementeni. Ez a Free alkalmazás annyiban tér el a kategóriáját képviselő programoktól, hogy ő nem videó, hanem audió formájában ment. Támogatja az MP3, FLAC, MP3, WMA kimeneteket. Profi zeneletöltő program.

YouTube videó letöltésére rengeteg alkalmazás érhető el, amik között olyan is felfedezhető amik támogatják azt az opciót, hogy a forrásból kizárólag audiót ment. Ha kizárólag a zenei összetevőkre tartasz igényt akkor ezek letöltésére használhatod az FSS YouTube MP3 Converter nevű szoftvert is.

A program rendkívül egyszerűen használható, így kezdőknek is javasolt.

Az alkalmazás, a telepítésekor felajánlja, hogy a fejlesztő további termékeit szintén beszerzi, de ez természetesen nem kötelező, erről maga a felhasználó dönthet, kizárólag az installálás pillanatában kell engedélyezni, vagy tiltani.

Az FSS YouTube MP3 Converter amiben eltér a hasonló feladatokat ellátó programoktól, az a tulajdonság, hogy ő nem videó formátumban tud menteni tartalmakat, hanem audióba, így azoknak javasolt szoftver, akik ezt részesítik előnyben. A megoldásának köszönhetően további munkálatokra a későbbiekben nincs szükség ( audió kinyerés ).

Az FSS YouTube MP3 Converter használata rendkívül egyszerű. Csak meg kell látogatni a kérdéses oldalon azt a pontos URL-t ahol az adott videó található, majd a pontos URL-t be kell másolni az alkalmazás erre a feladatra hivatott területére, amit egy kattintással lehet kezdeményezni. Sajnos hátrány, hogy az FSS YouTube MP3 Converter nem támogatja, hogy Magyar nyelven lehessen igénybe venni, ezt ellensúlyozza a fölösleges menüktől, beállításoktól mentes felhasználói felület, opciók.

Mielőtt a tényleges letöltés megtörténne, kiválasztható az hogy milyen formátumba szeretnénk azt elmenteni, legyen az MP3, FLAC, MP2, OGG, M4A, WAV, WMA. Talán még az egyetlen teendő, hogy megadható neki, hogy hová mentse el azt, továbbá hogy milyen minőséget vegyen figyelembe.

A „Download” parancs kiadásával mérettől függően változik a feladat időintervalluma.

YouTube-on megosztott tartalmak lementésére alkalmas program még a VSO Downloader ő viszont már több oldalon is támogatja a szóban forgó feladatot, ha pedig 3D, vagy FullHD támogatottság a fontos akkor az YT Downloader nevű szoftver mellett javasolt dönteni.

Az FSS YouTube MP3 Converter elsősorban zenei tartalmak lementésére alkalmas szoftver, erősségét az egyszerű használatban és az ingyenességben lehet érzékelni.

FSS YouTube MP3 Converter

FSS YouTube MP3 Converter összefoglaló:

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
FSS YouTube MP3 Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Music & Video Downloader 2.462020-10-11 Free Music & Video Downloader 2.46 (0)
  A Free Music & Video Downloader egy könnyen használható videók, illetve zenék keresésére és letöltésre alkalmas program. Az alábbi […]
 • Youtube Downloader HD 4.42022-08-06 Youtube Downloader HD 4.4 (0)
  A Youtube Downloader HD rendkívül könnyen kezelhető Free alkalmazás, amivel közösségi videómegosztókon található tartalmakat […]
 • EagleGet 2.0.0.482022-03-02 EagleGet 2.0.0.48 (1)
  Az EagleGet egy minimalista, modern felépítéssel rendelkező letöltés kliens szoftver amely segítségével YouTube videókat, Flash […]
 • Mp3 Download Manager 4.002020-12-16 Mp3 Download Manager 4.00 (0)
  Az Mp3 Download Manager egy ingyenes zene kereső és letöltő program ami kiváló eszközökkel rendelkezik. A Free alkalmazás MP3 […]
 • Wise Video Downloader 2.84.1142020-01-20 Wise Video Downloader 2.84.114 (0)
  A Wise Video Downloader egy könnyed videó letöltő szoftver amivel a YouTube-ról szerezhetünk be tartalmakat. Biztosít még videó […]