Letöltésvezérlő

Super MP3 Download 5.1.3.8

A Super MP3 Download egy zenék keresésére és azok lementésére alkalmas program. Igen egyszerű használat, részletes tartalom kínálat jellemzi. Azok közvetlenül a felületéről Online le is játszhatóak. ID3 tag kezelővel. Free alkalmazás.

Ha zenekedvelő vagy, le szeretnél tölteni, esetleg online akarsz tartalmakat elérni úgy, hogy nem nyitod meg a böngésződet, akkor a Super MP3 Download nevű programra van szükséged.

Maga az alkalmazás túl sok lehetőséget nem kínál, de az adott kategóriában a legegyszerűbb és legmagabiztosabb opciókat kínálja.

A telepítés gyors, pár kattintásból áll, ami után azonnal használható állapotba kerül és neki is láthatsz az első beüzemelésnek.

A kezelőfelületét tekintve, mint korábban említettem, túl sok lehetőséget nem tartalmaz, helyet kapott rajta egy kereső, ahová csak az adott előadó, vagy az adott zeneszám nevének begépelésére van szükség. Egy rövid keresést követően egy áttekinthető listán jeleníti meg a talált elemeket a Super MP3 Download.

Ezekkel a multimédiás fájlokkal a következőket tudod tenni. Vagy közvetlenül a segítségével a felületéről le tudod azokat játszani, de ha valamelyik elnyerné a tetszésedet, akkor akár egy kattintással kezdeményezni tudod azok letöltését.

Természetesen a beépített multimédiás lejátszója a jól megszokott vezérlő opciókat biztosítja, a lejátszás, illetve szüneteltetés, továbbá ugratás. A hangerő is módosítható.

A tartalmak felkutatását az Super MP3 Download több módon is lehetővé teszi, a keresésen felül, műfaj besorolás szerint, illetve népszerűség szerint is kivitelezhető.

A tartalmak lementéséhez már több opcióval szolgál, itt egyénileg adható meg hogy hová mentsen, illetve az is hogy milyen bitrátával. Opcionálisan egyből címkézheted azt, saját ID3 tagot rendelhetsz hozzá. Ez a későbbi audió tartalom kezelést teszi könnyebbé. Sőt, ha azt szeretnéd egyből át is nevezheted azt. Meg kell említeni a Super MP3 Download programról, hogy ingyenesen a felületén reklámokat jelenít meg mivel megvásárolható ennek tudatában érdemes használni.

Hasonló megoldást képvisel a Freemake Music Box vagy a BearShare ők is zenékhez megfelelő. Ha videókat szeretnél keresni, akkor az Ashampoo ClipFinder HD-t érdemes használni.

A Super MP3 Download segítségével zenei tartalmakat tudsz keresni, opcionálisan le is tudod őket menteni, ahol saját ID3 taggal láthatod el azokat. Kifejezetten egyszerű használat, áttekinthető felület jellemzi.

Super MP3 Download

Super MP3 Download összefoglaló:

 • Zene letöltő program
 • zenék keresésére több módszer alapján
 • beépített médialejátszó
 • ID3 tag szerkesztő
 • áttekinthető felület
 • könnyen használható
 • ingyenesen értesítő képernyőt, illetve reklámokat jelenít meg a felületén
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.super-mp3-download.com/

letoltes32bit

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Super MP3 Download
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • music2pc 2.2.2.2422017-09-08 music2pc 2.2.2.242 (0)
  A music2pc egy nagyon egyszerűen használható különleges letöltésvezérlő program. Vele zenei fájlokat tudsz keresni, majd azokat a […]
 • music2pc Portable 2.2.2.2422017-09-06 music2pc Portable 2.2.2.242 (0)
  A music2pc Portable egy kereső funkcióval ellátott zenei tartalmak felkutatásához ideális szoftver. Ezt a kiadást nem kell […]
 • MusicWire 2.02017-01-11 MusicWire 2.0 (0)
  A MusicWire egy telepítés nélkül használható zenei fájlok keresésére és az azok letöltésre alkalmas program. Nagyon egyszerű […]
 • Metatogger 7.5.1.12024-07-06 Metatogger 7.5.1.1 (0)
  A Metatogger egy MP3, OGG, AAC, WMA, M4A, FLAC audió fájlformátumok esetén használható ID3 tag szerkesztő. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Mp3tag 3.262024-05-24 Mp3tag 3.26 (0)
  Az Mp3tag egy Magyar nyelven használható zenei tartalmakhoz tervezett segédprogram, amivel a hozzájuk tartozó meta tagok ( ID3 ) […]

1 megjegyzés

Szántó Attila 2015-06-27 at 21:15

Hát nagyon szuper! Ajánlom a zene letöltő kedvelőknek, mert jobb mint az”Atube”

Válasz

Szólj hozzá