Letöltésvezérlő

Easy Mp3 Downloader 4.7.6.6

Az Easy Mp3 Downloader segítségével egyszerűen és gyorsan tudsz zenei tartalmakat keresni. A program azt is lehetővé teszi, hogy külön zenelejátszó telepítése nélkül azokat meg lehessen hallgatni, vagy akár azonnal le is töltheted azokat MP3 formátumban. Egyszerű használni, tekintélyes kínálattal rendelkezik.

Egy igazán sokrétű multimédiás szoftver az Easy Mp3 Downloader ami alapvetően az egyszerűségre és a hatékonyságra koncentrál, ha egy olyan alkalmazást keresel ami MP3 letöltő funkciót kínál, mindenképp érdemes kipróbálni.

Az Easy Mp3 Downloader letöltése után az alapvető telepítési lépések végrehajtásával azonnal használható, ahol egy letisztult, kizárólag a szóban forgó feladat végrehajtására alkalmas opciók fedezhetőek fel.

Az Easy Mp3 Downloader közvetlenül a felületén biztosít egy keresőt, ahol adott előadó, vagy zenei tartalom cím megadásával lehet kereséseket kezdeményezni.

A szoftver által biztosított zenei fájlokat nem csak a beépített keresőjével lehet elérni, hanem akár kategorizált formában.

Ha egy adott zenei előadóra keresel rá, akkor az adatbázisa alapján egy igen részletes listát biztosít ahol a téged érdeklő elemre kattintva azonnal kezdeményezheted annak megnyitását, lejátszását. A beépített médialejátszója a jól megszokott navigációs szerveket szolgáltatja, a szüneteltetés, ugratás.

Ha pedig internet kapcsolat megléte nélkül szeretnéd azt később megnyitni, közvetlenül le is töltheted MP3 formátumban. A szóban forgó funkció elérése után egy új felugró ablakon lehet néhány alapvető beállítást elvégezni, megadható a mentés helye, mintavételezési frekvencia, saját cím, illetve metaadatok rendelhetőek hozzá.

Hasonló MP3 letöltő funkciót biztosít még a Super MP3 Download, illetve a FSS YouTube MP3 Converter, az utóbbi már videók esetén is használható.

Az Easy Mp3 Downloader egy audió tartalmak keresésére, azok megnyitására, illetve közvetlen letöltésükre alkalmas szoftver, egyszerűen használható, a végeredményt MP3 formátumban tudja menteni.

Easy Mp3 Downloader

Easy Mp3 Downloader Összefoglaló:

 • Zenekereső alkalmazás
 • MP3 letöltő funkció
 • beépített kereső
 • zenelejátszó funkció
 • egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.easymp3downloader.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Easy Mp3 Downloader
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
29,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Super MP3 Download 5.1.3.82016-03-25 Super MP3 Download 5.1.3.8 (1)
  A Super MP3 Download egy zenék keresésére és azok lementésére alkalmas program. Igen egyszerű használat, részletes tartalom kínálat […]
 • Internet Download Manager 6.42.112024-06-06 Internet Download Manager 6.42.11 (0)
  Az Internet Download Manager segítségével időzíthetően, szakadás mentesen tölthetünk le nagyobb méretű fájlokat is, sávszélesség […]
 • AllToMP3 0.3.92019-04-22 AllToMP3 0.3.9 (0)
  Az AllToMP3 egy komplett lejátszólistát is támogató letöltésvezérlő program amivel rengeteg megosztó portálról lehet tartalmakat […]
 • music2pc 2.2.2.2422017-09-08 music2pc 2.2.2.242 (0)
  A music2pc egy nagyon egyszerűen használható különleges letöltésvezérlő program. Vele zenei fájlokat tudsz keresni, majd azokat a […]
 • music2pc Portable 2.2.2.2422017-09-06 music2pc Portable 2.2.2.242 (0)
  A music2pc Portable egy kereső funkcióval ellátott zenei tartalmak felkutatásához ideális szoftver. Ezt a kiadást nem kell […]

Szólj hozzá