AllToMP3 0.3.9

Az AllToMP3 egy komplett lejátszólistát is támogató letöltésvezérlő program amivel rengeteg megosztó portálról lehet tartalmakat beszerezni. Ezt MP3 formátumban lehet megtenni. A Free alkalmazásként használható tools YouTube, Deezer, Spotify oldalakhoz lett létrehozva.

A szoftverrel többek között a YouTube, Deezer, Spotify megosztó portálokról teszi lehetővé, hogy tartalmakat töltsünk le azon belül audió formátumban. Az egyik legnépszerűbb kodek fájlkiterjesztésben lehet azt eltárolni, azt később konvertálni, szerkeszteni is lehetséges, csak egy olyan alkalmazás kell hozzá amivel ez megtehető. Az AllToMP3 használata kifejezetten egyszerű.

Az AllToMP3 letöltése után a programot mint bármely hasonló Windows kiegészítőt installálni szükséges ezután azonnal neki is láthatunk a dolgok gyakorlati részének.

A szükséges tartalom kiválasztása után konfigurálható, hogy a zenét hol tárolja el így azt sokkal egyszerűbben találhatod meg az operációs rendszer beépített fájlkezelőjével. Az egyetlen előnytelen tulajdonsága, hogy csak MP3 formátumban lehetséges az eltárolása, így viszonylag korlátozott a későbbi felhasználhatósága, természetesen ezt konvertálással korrigálni lehet.

A letöltésvezérlő felhasználói felülete meglepően egyszerűre lett megtervezve, rengeteg olyan konfigurálási lehetőség kimaradt belőle amire talán szükség lett volna, de azoknak a legjobb megoldás akik csak MP3 formátummal dolgoznak, illetve a korábban felsorolt oldalakat részesítik előnyben.

Az AllToMP3 több platformra is beszerezhető, Linux, illetve MAC rendszerekre is. Minden felhasználó azt az előnyös tulajdonságokat hordozó programot kapja mintha csak Windows rendszeren használnád.

Ha videókat is szeretnél letölteni, választhatod helyette a VSO Downloader vagy a YouTube By Click megoldását ami az egyik legkorszerűbb megoldást képviseli.

Az AllToMP3 Egy Audió kinyerő szoftver amivel több népszerű megosztó portálról lehet zenei formátumban tartalmakat a gépedre lementeni. Nagyon egyszerűre sikeredett a használata, több platformra is beszerezhető.

AllToMP3

AllToMP3 Összefoglaló:

 • letöltésvezérlő alkalmazás
 • zenei fájlokhoz
 • MP3 formátum támogatás
 • több megosztó portál esetén is használható
 • egyszerű kezelhetőség
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://alltomp3.org/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AllToMP3
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0

Kapcsolódó szoftverek

 • YouGet 1.02020-05-09 YouGet 1.0 (0)
  A YouGet egy YouTube videó letöltő program amivel több formátumban is el lehet tárolni a multimédiás fájlt. A szoftver képes audió […]
 • Super MP3 Download 5.1.3.82016-03-25 Super MP3 Download 5.1.3.8 (1)
  A Super MP3 Download egy zenék keresésére és azok lementésére alkalmas program. Igen egyszerű használat, részletes tartalom kínálat […]
 • Mp3tag 3.142022-05-16 Mp3tag 3.14 (0)
  Az Mp3tag egy Magyar nyelven használható zenei tartalmakhoz tervezett segédprogram, amivel a hozzájuk tartozó meta tagok ( ID3 ) […]
 • Mp3tag Portable 3.142022-05-16 Mp3tag Portable 3.14 (0)
  Az Mp3tag Portable egy szabadon felhasználható zenei fájlokhoz tervezett segédprogram. Vele a Metaadat információk szerkeszthetőek, […]
 • TagScanner 6.1.132022-05-07 TagScanner 6.1.13 (0)
   A TagScanner segítségével akár csoportosan nevezheted át MP3, OGG, MP4 formátummal rendelkező zenei állományaidat. Lejátszót is […]