MusicWire 2.0

A MusicWire egy telepítés nélkül használható zenei fájlok keresésére és az azok letöltésre alkalmas program. Nagyon egyszerű használni, minimális beállítást igényel. Tartalmaz egy beépített zenelejátszót, a tartalmakat MP3 formátumban tudja elmenteni. Free alkalmazás.

Ha egy olyan alkalmazást keresel, amivel zenei tartalmakat lehet keresni, illetve letölteni, fontos hogy ingyenes és egyben egyszerűen kezelhető legyen, akkor itt a MusicWire. Mindenképp érdemes kipróbálni.

A MusicWire letöltése után gyakorlatilag csak annyit kell tenni, hogy a letöltött tömörített mappát kicsomagolod, majd az így kapott EXE fájlt elindítod. A szoftver kezelőfelülete egyszerűen navigálható, csak néhány alapvető beállítást biztosít.

A használata során csak annyit kell tenned, hogy a felső eszköztárán található keresőmezőbe beírod annak az előadónak a nevét amire igényt tartasz. A keresés után egy listát biztosít erről, itt közvetlenül a letöltés előtt akár azt le is lehet játszani mivel egy beépített médialejátszót is tartalmaz.

A MusicWire menteni MP3 formátumban tud.

Az alapvetőbb beállításaira kitérve lehetőség van megváltoztatni azt a könyvtárat, ahová szeretnéd menteni a multimédiás fájlt. Megváltoztatható az alapértelmezett nyelv, itt sajnos a Magyar nyelv nem fedezhető fel, de ez talán nem is akkora probléma, mivel minimális felhasználói interaktivitást igényel.

Támogatja, hogy az általa kezdeményezett munkafolyamatokat Proxy-n keresztül lehessen elvégezni, ezt az opciót a beállításoknál külön engedélyezni kell, illetve további konfiguráció szükséges.

A MusicWire kezelőfelületéről közvetlenül kezdeményezhető, hogy meg tudd nyitni azt a könyvtárat ahová mentetted korábban a multimédiás fájlt. A kategóriájában az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb lehetőségeket biztosítja.

Zenei fájlok keresésére használhatod még a Easy Mp3 Downloader, vagy a Super MP3 Download nevű programot. Az utóbbi alternatíva ID3 Tag szerkesztőt is tartalmaz.

A MusicWire egy teljesen ingyenes, egyben könnyű használati lehetőséget biztosító zeneletöltő alkalmazás, menteni MP3 formátumban tud. Minimális beállítást igényel. Akik szükségét érzik, azok a vele lementett zenei fájlokat le is tudják játszani.

MusicWire

MusicWire Összefoglaló:

 • Zenekereső alkalmazás
 • Zenei fájlok letöltéséhez
 • MP3 formátumban tud menteni
 • beépített médialejátszó
 • minimális beállítást igényel
 • nem kell telepíteni
 • nagyon egyszerű használni
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://appwire.ru/eng/index.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
MusicWire
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • music2pc 2.2.2.2422017-09-08 music2pc 2.2.2.242 (0)
  A music2pc egy nagyon egyszerűen használható különleges letöltésvezérlő program. Vele zenei fájlokat tudsz keresni, majd azokat a […]
 • music2pc Portable 2.2.2.2422017-09-06 music2pc Portable 2.2.2.242 (0)
  A music2pc Portable egy kereső funkcióval ellátott zenei tartalmak felkutatásához ideális szoftver. Ezt a kiadást nem kell […]
 • Amazon Music 7.10.0.21952020-03-28 Amazon Music 7.10.0.2195 (0)
  Az Amazon Music médialejátszója remek eszköz, hogy zenei fájlokat lehessen lejátszani a számítógépünkön, illetve beszerezhessük […]
 • Super MP3 Download 5.1.3.82016-03-25 Super MP3 Download 5.1.3.8 (1)
  A Super MP3 Download egy zenék keresésére és azok lementésére alkalmas program. Igen egyszerű használat, részletes tartalom kínálat […]
 • Deezer Music 5.30.140.02022-01-14 Deezer Music 5.30.140.0 (0)
  A Deezer Music egy zenék, illetve videók hallgatásához, illetve letöltéshez használható szoftver rengeteg hasznos szolgáltatással. A […]