Zenelejátszó

Amazon Music 7.10.0.2195

Az Amazon Music médialejátszója remek eszköz, hogy zenei fájlokat lehessen lejátszani a számítógépünkön, illetve beszerezhessük azokat, hallgathassuk online az Amazon megosztóján közzétett forrásokból. Rendszerezni is lehet vele a tartalmakat. Free alkalmazás.

A szoftver egy népszerű, egyben több platformos megoldás, hogy a lehető legkényelmesebben, illetve minőségi szempontokat figyelembe tartva lehessen zenei fájlokat lejátszani. Az Amazon Music a megosztott tartalmak közvetlen beszerzésére is megfelel. Ezt mind tartalmazza ez az ingyenes zene kereső szoftver.

Az Amazon Music letöltése után a programot felhasználói igényekhez igazítva lehet telepíteni, majd használni.

Kiváló eszköz ha a számítógépeden rengeteg zenei fájlt tartasz, azt le szeretnéd vele játszani úgy hogy azokat akár műfaj szerint rendszerezve lehessen kilistázni.

Kettő forrás esetén használható, ilyen az Amazonon megosztott fájlok Streamingelése, letöltése, illetve a gépen található zenei fájlok kezelése.

A zene lejátszó az Amazon Music felszín kinézete illeszkedik az operációs rendszer téma beállításaihoz, így valóban képes javítani a felhasználó élményen. Nem szükséges másik téma fájlt használni hozzá, a navigáció is barátságos, egyszerű.

A program ingyenes, illetve prémium termékekhez is hozzáférést biztosít, az utóbbi csak saját igények esetén lehet szükséges. Több platformon is használható, nem csak Windows rendszerre kiadott változat szerezhető be hanem Androidra is. Ha egy téged érdeklő tartalomra rákeresel, az nem csak hogy kilistázható vele, lejátszható, letölthető, így azt később több alkalommal is meg lehet hallgatni, vagy akár szerkesztheted. A mobilra kiadott Amazon Music funkcionálisan majdnem megegyezik a PC kiadással, csak néhány erőforrás pazarló kiegészítő került eltávolításra belőle.

A VLC Media Player, vagy az AIMP használható helyette, igaz ezek a programok nem biztosítanak közvetlen hozzáférést prémium megosztott forrásokhoz, így ezek kimaradtak belőlük, viszont teljesen ingyenesek, illetve rengetegen használják.

Az Amazon Music egy Mobilon is használható zene lejátszó szoftver, amivel megosztott tartalmak Streamingelése, letöltés, illetve PC-n lejátszásuk végezhető el. Rendszerezhetőek vele a tartalmak. Magyar nyelven jelenleg nem használható.

Amazon Music

Amazon Music Összefoglaló:

 • zene lejátszó
 • audiók keresése, letöltése
 • rendszerező funkció
 • Streaming
 • Mobilra is
 • remek felület
 • több formátum kezelése
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.amazon.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Amazon Music
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • GTPlayer 1.0.402022-06-28 GTPlayer 1.0.40 (0)
  A GTPlayer egy audió, illetve videók kereséséhez, Stream lejátszásukhoz használható program amivel azokat akár kedvencekbe […]
 • Freemake Music Box 1.0.8.02021-07-17 Freemake Music Box 1.0.8.0 (0)
  A Freemake Music Box egy online zenelejátszó szoftver amely segítségével kedvenc zenei előadónk műveit hallgathatjuk meg, felületén […]
 • music2pc 2.2.2.2422017-09-08 music2pc 2.2.2.242 (0)
  A music2pc egy nagyon egyszerűen használható különleges letöltésvezérlő program. Vele zenei fájlokat tudsz keresni, majd azokat a […]
 • music2pc Portable 2.2.2.2422017-09-06 music2pc Portable 2.2.2.242 (0)
  A music2pc Portable egy kereső funkcióval ellátott zenei tartalmak felkutatásához ideális szoftver. Ezt a kiadást nem kell […]
 • MusicWire 2.02017-01-11 MusicWire 2.0 (0)
  A MusicWire egy telepítés nélkül használható zenei fájlok keresésére és az azok letöltésre alkalmas program. Nagyon egyszerű […]

Szólj hozzá