GTPlayer 1.0.40

A GTPlayer egy audió, illetve videók kereséséhez, Stream lejátszásukhoz használható program amivel azokat akár kedvencekbe rendszerezve tudjuk letölteni. A Free alkalmazás Online lejátszólisták létrehozásához is biztosít funkciót, több különleges konfigurációval futtatható. MP3, WMA, AAC, FLAC Kodek formátumok, lejátszásához hatékony a legoptimálisabb paraméterekkel. Lejátszólisták letöltéséhez is futtatható.

Áttekinthető, modern indítófelülettel elérhető multimédiás program amivel videókat, illetve zenei tartalmakat lehet keresni, kategorizálni, illetve letölteni rengeteg kodek fájlformátumként. A GTPlayer lejátszólista, videó, zene letöltőfunkciót is tartalmaz.

A GTPlayer letöltése, a szoftver installálása, illetve a futtatása után egy áttekinthető modern felhasználói felületen lehet egy egyszerűen kezelhető kereső eszközzel multimédiás fájlokat keresni.

A szoftver egy egyszerűen használható kezdő számítógép tulajdonosok számára is hatékony program amivel több millió multimédiás tartalom között lehet felkutatni azt a multimédiás tartalmat amire szükségünk van.

Zenei tartalmak kereséséhez, illetve az azok letöltéséhez hatékony a GTPlayer

A GTPlayer a keresési feladathoz szükséges zene, illetve videó nevének a beírása után egy áttekinthető listát hoz létre ahol akár egy letöltéshez elérhető listát, illetve lejátszólistát készítenünk. A program MP3, WMA, AAC, FLAC kodek formátumok megnyitásához használható. A zene lejátszólistán található tartalmak Metaadat paramétereit is ki tudja listázni.

A Multimédiás programmal az audió, illetve videó tartalmakat le lehet játszani, több módszerrel tudjuk azokat rendszerezni, kedvencek szolgáltatással is futtatható.

A szoftver alapvető hardveres erőforrás paraméterekkel használható, régebbi PC-n is megfelelő felhasználói élményt biztosít.

A GTPlayer videó, illetve zene kezelő szoftver felhasználó optimalizált módszerrel támogatja a tartalmak kategorizált kilistázását, illetve az azok letöltését, konvertálhatóak ha videó, illetve audió kollekciókat szeretnénk létrehozni amihez több szabadon elérhető program is beszerezhető.

Audió tartalmak lejátszásához a Spotify, zenelejátszó, audió fájlok kereséséhez, illetve a letöltésükhöz futtatható multimédiás program a MusicWire, ami hordozható szoftver formájában futtatható.

A GTPlayer multimédiás fájlok kereséséhez, lejátszásához használható program amivel a tartalmak lejátszólistába kategorizálhatóak, illetve le is tudjuk azokat tölteni. Remek felhasználói indítófelülettel érhető el. Lejátszólistákat is le lehet a szoftverrel több ma kompatibilis formátumban tölteni.

GTPlayer

GTPlayer Összefoglaló:

 • Online Stream tartalmak kereséséhez
 • zenelejátszó program
 • zenék, videók letöltése
 • egyszerű futtathatóság
 • lejátszólisták létrehozásához
 • kedvencek szolgáltatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://downloadxy.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
GTPlayer
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • 5KPlayer 6.92021-10-26 5KPlayer 6.9 (0)
  Az 5KPlayer egy igen széleskörűen használható videólejátszó szoftver, ami a modern megjelenésen felül számos különleges szolgáltatást […]
 • Freemake Music Box 1.0.8.02021-07-17 Freemake Music Box 1.0.8.0 (0)
  A Freemake Music Box egy online zenelejátszó szoftver amely segítségével kedvenc zenei előadónk műveit hallgathatjuk meg, felületén […]
 • Amazon Music 7.10.0.21952020-03-28 Amazon Music 7.10.0.2195 (0)
  Az Amazon Music médialejátszója remek eszköz, hogy zenei fájlokat lehessen lejátszani a számítógépünkön, illetve beszerezhessük […]
 • OooPlayer 2.2.0.34222017-08-16 OooPlayer 2.2.0.3422 (0)
  Az OooPlayer egy könnyed, modern zenelejátszó program, ami rengeteg formátumot támogat. Többek között meg tudja nyitni az MP3, AAC, […]
 • BearShare 12.0.0.1342492014-01-08 BearShare 12.0.0.134249 (0)
   A BearShare-t ingyenesen használhatod fájlok letöltésére, keresőt, és megosztó funkciót is tartalmazó szoftver. Egyszerű, letisztult […]