Blog

Mobilra, illetve Windows rendszerre is beszerezhető médiacenter: Amazon Music

Több platformon is használható igazán remek megtervezéssel rendelkező médiacenter az Amazon Music megoldása, ami nem csak a számítógépen, hanem Online megosztott tartalmak PC-re történő eltárolása nélkül is lejátszható.

Az aktuális kiadása Windows rendszeren teszi lehetővé, hogy az akár komolyabb gyűjteménnyel rendelkező Audió tartalmaidat kategorizálva, majd azokat lejátszólistákba összeállítva tudd lejátszani. Az Amazon Music Android App formájában is beszerezhető ingyenesen.

A szoftver rengeteg ingyenesen megosztott zenei fájlhoz biztosít hozzáférést szinte bármilyen feladata, legyen az az azok letöltése, vagy csak a lejátszásuk. Olyan lehetőségeket is felfedezhetünk amiket egyéb hasonló szoftverek között csak néhány tartalmaz, ilyen a megvásárolható minőségi, különleges zenei tartalmak elérése, illetve a beszerzésük.

Zenei fájlok rendszerezéséhez is…

Műfaj szerint tudja rendszerezni a tartalmaidat, az érdekesebbeket kedvencekhez, illetve lejátszólistákba rendezve lehet megnyitni. Lejátszáskor szüneteltethetjük, leállíthatjuk, átválthatunk a következő tartalomra, illetve elindítható az Audió fájl lejátszása.

Minden egyes olyan kodek támogatott az esetében amiket az eddig használatos médialejátszó szoftvereknél megszokhattunk.

A felhasználói felülete a modern kinézetre, illetve az egyszerű funkció választó eszközök elérésére koncentrál. Az Amazon Music innen szerezhető be.

Amazon Music – médiacenter


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Mobilra, illetve Windows rendszerre is beszerezhető médiacenter: Amazon Music
Szerző
Leírás
Ingyenes médiacenter Windows rendszerre amivel multimédiás fájlokat is lehet keresni: Amazon Music...

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá