Windows Tools

Launcher 4.0

A Launcher rendszer alkalmazással sokkal egyszerűbben lehet több tevékenységet végrehajtani a számítógépen, egy gyors indítási Tools. Start menüként indíthatunk el telepített alkalmazásokat, az indítópult, a kedvencekhez beállított Windows funkciók is profi konfigurálási készségekkel, amivel egyszerűbbé tehető a gépen belüli navigáció.

Egyszerűbben, több módszerrel lehet könnyebbé tenni a számítógépre telepített szoftverek indítását ezzel az igazán korszerű alkalmazással amivel egy beállított módszerrel lehet sokkal egyszerűbbé tenni a számítógépen való számunka szükséges feladatok indítását. A Launcher több kiadása is beszerezhető, telepítés nélkül is létrehozták.

A Launcher letöltése után a telepítésnél a futtatásához szükséges eszközöket ki lehet választani, itt előre beállítható a szoftver. Eszköztáron lehet megtalálni a programmal támogatott funkciókat az elhelyezkedését manuálisan is megváltoztathatjuk, a beállítások területen, illetve az egérrel az asztalon oda húzzuk ahol az kézre esik azért hogy azonnal megtalálhassuk, illetve el lehessen indítani a kedvenc szoftverünket, esetleg a vezérlőpultot.

Több fontos feladathoz is egy remek eszköz amivel az operációs rendszer energiagazdálkodási területeihez is hozzáférhetünk, vele állítható le a gép, illetve újra is indítható. Érdemes használni mivel a program nem csak alapértelmezett feladatokat támogat hanem maga a használó is hozzárendelhet olyanokat, amik szükségesek, rengeteg megoldás választható ki. Ez csak részben áll rendelkezésre mivel csak a szoftverhez integrált funkciók használhatóak fel.

Beállíthatjuk a program felhasználói felületén megjelenő ikonok méretét, a színvilágát, feladatok tulajdonságait.

Ettől még több plusz funkciót is ki lehet választani mivel téma beállításokat is tartalmaz azért hogy még különlegesebb, dizájnosabb legyen.

Windows konfigurálási eszközként a Nirlauncher nevű szoftver használható, nélkülözhetetlen ha nehézkesen hozzáférhető területeket szeretnél eredménnyel módosítani.

A Launcher sokkal hatékonyabbá teszi a Windows néhány legrendszeresebben kezelt területéhez való hozzáférést. Egy előre létrehozott konfiguráció szerint lehet a lehető leggyorsabban elindítani azokat a funkciókat amiket több alkalommal is használunk. Téma beállításokkal lehet módosítani a kinézetét.

Launcher

Launcher Összefoglaló:

 • Alternatív fájlkezelő alkalmazás
 • Rendszeresen használt programok indításához
 • energiagazdálkodási funkciók eléréshez
 • egyszerű használat
 • Skinezhető felület
 • kiválóan módosítható kinézet
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.launcher-online.de/en


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Launcher
Platform
Windows
Teljes ár
USD 14,90
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • LaunchBar Commander 1.158.012020-01-28 LaunchBar Commander 1.158.01 (0)
  A LaunchBar Commander nevű alternatív fájlkezelő, start menü programmal hozzá tudsz férni a legfontosabb fájlokhoz, illetve Windows […]
 • LaunchBar Commander Portable 1.158.012020-01-26 LaunchBar Commander Portable 1.158.01 (0)
  A LaunchBar Commander Portable egy telepítés nélkül használható kiváló lehetőségekkel rendelkező fájlkezelő szoftver Windows […]
 • Super Launcher 2.1.2.02024-07-13 Super Launcher 2.1.2.0 (0)
  A Super Launcher egy speciális start menü amivel különböző jogosultsággal lehet programokat elindítani, illetve feladatokat […]
 • Tech Tool Store 8.6.4.02024-06-16 Tech Tool Store 8.6.4.0 (0)
  A Tech Tool Store egy professzionális felszereltséggel rendelkező komplett szoftvercsomag, ami a hasonló alkalmazásokkal […]
 • Flow Launcher 1.18.02024-04-22 Flow Launcher 1.18.0 (0)
  A Flow Launcher egy ingyenes, nyílt forráskóddal közzétett fájl kereső szoftver amivel egy sokkal hatékonyabb eszközt használhatunk […]

Szólj hozzá