Blog

A Windows számodra legfontosabb területeihez való azonnali indításához használható a Launcher

Gyorsindító eszköztárként használható szoftver a Launcher amivel az operációs rendszer néhány gyakran használt funkcióját lehet elindítani. A beállításoknál ikon formájában lehet azokat rendszerezni.

A használható funkcióknál olyan eszközöket is ki lehet választani mint a gép kikapcsolása, újraindítása, hibernálása, illetve a legtöbbet megnyitott mappákhoz való ikon készítés. Ezeket a szoftver beállításainál lehet kiválasztanod a szoftver használata előtt. Sajnos ingyenes használat esetén nem tartalmaz annyi beállítási lehetőséget csak azokat amiket a készítő integrált hozzá.

A Launcher indító panelját, illetve a beállított ikonokat a felhasználó maga is mozgatni tudja az ikonok helyzete, illetve az asztali környezetben történő pozíció kiválasztás sem fix, ez viszont egy olyan hasznos lehetőség ami kifejezetten előnynek számít, az ikonok számát is a felhasználási terület alapján módosíthatjuk.

A gyakrabban használt Windows területekhez, többek között az asztal, az indítópult, továbbá az energiagazdálkodási beállításokhoz lehet vele egyszerűbben, közvetlenül az asztalról hozzáférni elindítani azt. Innen szerezhető be ha ki szeretnéd próbálni. Ingyenesen korlátozással futtatható, az viszont a támogatott eszközök megismeréséhez bőven elég. Jelenleg még Magyar nyelvű kiadás nem szerezhető be.

Fájlkezelő alkalmazás: Launcher


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A Windows számodra legfontosabb területeihez való azonnali indításához használható a Launcher
Szerző
Leírás
Alternatív fájlkezelőként használható Windows kiegészítő a legfontosabb területek gyorsabb eléréséhez: Launcher

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá