Hardcopy 2019.08.14

A Hardcopy egy csekély méretű, több különleges funkciót is biztosító képlopó szoftver. Az alkalmazással nem csak képernyőmentések rögtönzött készítését lehet elvégezni, hanem akár azt szerkesztheted is. Több népszerűbb formátumot is támogat mentéskor. Akár diavetítéseket is összeállíthatsz azokból. Magyar nyelvű.

Ha egy igazán különleges képlopó alkalmazást szeretnél használni abból a célból, hogy meg tudd örökíteni a Windows asztalon zajló tevékenységeket, itt egy praktikus segédszoftver a Hardcopy, ami több mint egy átlagos képernyőmentő program.

A Hardcopy letöltése után a telepítése után a szoftver több módszerrel is felhasználható az említett feladatra, opcionálisan a billentyűkombinációs parancsokkal vagy a szoftver kezelőfelületéről végezhető el a képlopás. Azt automatikusan megnyitja majd ha szükséges néhány különleges képfeldolgozási lehetőséget is eszközölni lehet vele, képszerkesztő funkciót is tartalmaz. A szoftver több speciális képmanipulációs trükköt is támogat, a hagyományos kép forgatás, tükrözés, színjellemzők módosításán kívül vele diavetítéseket is összeállíthatsz.

A Hardcopy képlopásokat a felhasználó igényei szerint támogatja, lehetőség van, hogy megadd a számára mely területet szeretnéd megörökíteni, lehet egy aktív ablak, teljes képernyő, vagy szabad kézzel kijelölt terület.

A Hardcopy beállításainál kiválasztható a mentési formátum, itt akár teljesen automatikusan el tudja ezt végezni, saját billentyű kombinációs parancsokat rendelhetsz hozzá, ha a képet különlegessé szeretnéd tenni, azon logókat helyezhetsz el, azt külön be lehet tallózni a számára, esetleg feliratokat lehet kiválasztani.

A Hardcopy egy igen hatékony, megbízható korszerű lehetőségét biztosítja annak az érdekében, hogy az igényeid szerint tudd megörökíteni az asztali tevékenységedet. Majd a fotót szerkeszthesd.

Egy másik igen népszerű képlopó alkalmazás a PicPick, a Greenshot nevű alkalmazással képeket is meg tudsz osztani. Ha videó felvételt szeretnél készíteni a Camtasia Studio nevű alkalmazás nyújt hatékony eszközkészletet.

A Hardcopy nevű alkalmazással képlopásokat tudsz készíteni, majd azt szerkesztheted. A szoftver igen tekintélyes funkciókínálattal rendelkezik képek módosításakor. A program rengeteg testre szabási móddal rendelkezik, több mentési formátumot támogat. Vele diavetítéseket is összeállíthatsz könnyedén. Magyar nyelvű.

Hardcopy

Hardcopy Összefoglaló:

 • Képlopó alkalmazás
 • képszerkesztő funkció
 • képekből diavetítések összeállítása
 • billentyűkombinációs parancsokkal is elérhetőek a funkciói
 • számos speciális beállítás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( SHAREWARE )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Hardcopy
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
16,65 USD SHAREWARE
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ScreenHunter Pro 7.0.6512021-10-19 ScreenHunter Pro 7.0.651 (0)
  A ScreenHunter Pro egy professzionális képlopó alkalmazás, ami nem csak hagyományos képernyőmentések készítésére alkalmas, hanem […]
 • SmartCapture 3.18.12021-10-18 SmartCapture 3.18.1 (0)
  A SmartCapture egy áttekinthető felülettel rendelkező képkezelő szoftver, ami képlopások készítésére, és a fotók szerkesztésére is […]
 • Alternate Pic View Lite 3.1202021-10-07 Alternate Pic View Lite 3.120 (0)
  Az Alternate Pic View Lite egy Magyar nyelven is használható képnézegető, képszerkesztő program. A fotók módosításához rengeteg […]
 • Alternate Pic View 3.1202021-10-07 Alternate Pic View 3.120 (0)
  Az Alternate Pic View egy képszerkesztő, nézegető alkalmazás, amivel meglévő fotóidat tudod editálni. Természetesen vele új […]
 • XnView MP 0.99.12021-09-23 XnView MP 0.99.1 (0)
  Az XnView MP egy közel 500 formátumot támogató képnézegető program, ami a fotók szerkesztésében is támogat. A szoftver alkalmas még […]