Képlopók

SmartCapture 3.22.2

A SmartCapture egy áttekinthető felülettel rendelkező képkezelő szoftver, ami képlopások készítésére, és a fotók szerkesztésére is alkalmas. Vezérelni billentyűkombinációs parancsokkal lehet. Szerkesztésnél, a kép feliratozható, kitölthető színnel, átméretezni, forgatni, vágni lehet.

Speciális, rengeteg vezérlési módot támogató, igen rugalmasan konfigurálható képlopó szoftver a SmartCapture, ami a szóban forgó feladaton belül képszerkesztőként is funkcionál. Mivel képek készítéséről van szó, esetenként azok módosítása is fontossá válhat, így vele egyetlen alkalmazáson belül kapod meg ezeket az opciókat.

Az igen kis méretű alkalmazás letöltése és telepítése után igény esetén egy áttekinthető használati útmutatót is megnyit, sajnos ez csak Angol nyelven érhető el, akárcsak maga a szoftver.

A fő beállítási panelon teljes mértékben testre szabható a képlopás menete, saját billentyűkombinációs parancsokat lehet rendelni, adott tartományok rögzítéséhez, teljes képernyős screenshotok készítéséhez. Az elkészült képernyőlopást azonnal megnyitja a szerkesztőjében, ahol rengeteg képmódosítási eljárást lehet igénybe venni.

Fotók módosítását, feliratozásához használható képlopó szoftver a SmartCapture

A betöltött fotók szerkesztésekor a SmartCapture támogatja a szabadkézi rajzolást, adott részek kivágását, a média forgatását, de ha szükségét érzed, egyszerűen feliratozni is lehet. Természetesen az olyan alapvető funkciók sem maradtak ki belőle mint a képek egyszerű és gyors átméretezése.

Az elkészült screenshotot több népszerűbb kimenetbe is tudja menteni, többek között BMP, GIF, JPG, TIFF, PNG. Ezt a szerkesztés befejeztével közvetlenül a mentés előtt lehet kiválasztani, itt saját egyedi nevet lehet megadni, továbbá szabadon kiválasztható a mentési útvonal. A SmartCapture ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe, ezalatt teljes funkcionalitással bír.

Ingyenes megfelelőjeként választhatod a PicPick, vagy StyleCapture megoldását, esetleg a DuckLink Screen Capture nevű képlopót.

A SmartCapture egy univerzális képlopó alkalmazás, ami többek között arra is alkalmas hogy a vele elkészített fotókat szerkeszteni tudd. Rengeteg eszközt biztosít, rajzeszközöket, színkitöltőt, feliratozási opciókat, forgatni, tükrözni lehet vele a képet. Teljes mértékben testre szabható funkcionálisan.

SmartCapture

SmartCapture összefoglaló:

 • Képlopó alkalmazás
 • képszerkesztő funkció
 • átméretezés, vízjelezés, rajzeszközök
 • billentyűkombinációs vezérlés
 • speciális testreszabási lehetőségek
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.desksoft.com/SmartCapture.htm
SmartCapture letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SmartCapture
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 30
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EaseUS ScreenShot 1.0.02024-05-03 EaseUS ScreenShot 1.0.0 (0)
  Az EaseUS ScreenShot képekkel történő feladatok esetén lehet remek, amivel a PC-n végrehajtott feladatainkról hozható létre képlopás. […]
 • SnapAShot Pro 5.0.5.12022-12-27 SnapAShot Pro 5.0.5.1 (0)
  A SnapAShot Pro egy adott Windows asztali objektumok képlopásához is futtatható kiegészítő amivel akár a fájlok rengeteg […]
 • Free Screen Capture 2.0.02019-02-17 Free Screen Capture 2.0.0 (0)
  A Free Screen Capture egy szabad felhasználású képlopó alkalmazás amivel bármikor, bárhonnan tudsz képlopást készíteni az asztali […]
 • Batch It Ultra 6.592024-06-20 Batch It Ultra 6.59 (0)
  A Batch It Ultra egy akár parancssoros képmódosítási munkafolyamatokhoz létrehozott kiegészítő amivel kötegelten lehet a tartalmakat […]
 • Movavi Photo Editor 24.5.02024-06-19 Movavi Photo Editor 24.5.0 (0)
  A Movavi Photo Editor egy igazán sokrétű képszerkesztő program, amivel minden fontosabb ma népszerűbb képmódosítási eljárás […]

Szólj hozzá