Ashampoo Snap 14.0.4

Az Ashampoo Snap különleges funkciókat biztosító Prémium képlopó szoftver ami tudásban mindenképp kiemelkedik az átlagból. Videó képlopóként is használható. Extrájaként képszerkesztőt is biztosít, a végeredményt azonnal meg is lehet osztani. Magyar nyelvű.

A képernyőnkön zajló folyamatok megörökítésére használható szoftver az Ashampoo Snap ami a feladat végrehajtásához minden létező módszert a rendelkezésünkre bocsájt.

Az installálása után egy rövid Magyar nyelvű varázslófelület fogad minket ahol a legalapvetőbb lehetőségek tekinthetőek át. Mód van vele meghatározott területek megörökítésére, teljes képernyő, adott terület, vagy aktív ablak felvételére. Képlopáson kívül videók készítésére is képes.

Az Ashampoo Snap eszköztára vagy a tálcáról, vagy a képernyő felső részéről érhető el abban az esetben ha az egérrel felé közelítünk. Időzíthető, a felvett anyag szerkeszthető mivel helyet kapott benne egy igen korszerű grafikai szoftver is. A fejlesztő termékei igen széleskörű termékpalettát kínál a felhasználók számára, itt találhatunk, karbantartókat, audió editorokat és Videó konvertáló szoftvereket is. Az összes elérhető lehetősége itt tekinthető meg.

képlopáshoz, illetve videók rögzítésére eszköz az Ashampoo Snap

Az Ashampoo Snap a képek szerkesztésekor az összes fontosabbak tekinthető funkciót biztosítja, lehet a fotót feliratozni, rajzolni rá, kivágni, törölni azokból olyan részeket amik nem odavalóak. Itt egyenértékű bármilyen hasonló képszerkesztővel. Egy munkameneten belül azt azonnal meg is lehet osztani, így mások által is elérhetővé tehető. Az Ashampoo Snap speciális opciójaként többszörös képernyőmentéseket lehet készíteni, ez alapértelmezés szerint ki van kapcsolva, kézzel kell neki engedélyezni.

Ingyenes alternatívájaként használható a PicPick, ami szintén alkalmas képek szerkesztésére és az azok megosztására. Az oCam megoldása inkább az egyszerűséget tartja szem előtt. Videó felvételek kezdeményezésére a Bandicam használható fel.

Az Ashampoo Snap egy speciális, rengeteg hasznos funkciót magában rejtegető képlopó/ videófelvevő szoftver, ami a fotók szerkesztését is támogatja, de meg is osztható, ha arra lenne szükség. Magyar nyelven is tud. 

 Ashampoo Snap pillanatkép

Ashampoo Snap Összefoglaló:

 • képlopó alkalmazás

 • videó felvételek rögzítésére is képes

 • beépített fotó editor

 • könnyen elérhető eszköztár

 • Magyar nyelv

 • PDF készítési lehetőség fotók felhasználásával

 • Megosztási lehetőségek

 • próbaverziós változat ( Trial )

 • Hivatalos oldal: https://www.ashampoo.com/hu/usd

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Ashampoo Snap
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ScreenHunter Pro 7.0.14012022-04-22 ScreenHunter Pro 7.0.1401 (0)
  A ScreenHunter Pro egy professzionális képlopó alkalmazás, ami nem csak hagyományos képernyőmentések készítésére alkalmas, hanem […]
 • Free Snipping Tool 7.12022-04-18 Free Snipping Tool 7.1 (0)
  A Free Snipping Tool egy igen barátságosan használható képlopó szoftver, amivel az elkészített fotókkal több különleges feladatot is […]
 • Snagit 2022.02.164072022-02-22 Snagit 2022.02.16407 (0)
  A Snagit egy prémium képlopó alkalmazás, ami nem csak képernyőképek készítésére használható, hanem tud videókat is csinálni az […]
 • SnapAShot Pro Portable 5.0.2.02022-02-09 SnapAShot Pro Portable 5.0.2.0 (0)
  A SnapAShot Pro Portable egy akár több gépen is installálás nélkül használható képlopó program ami a fotók módosításához rengeteg […]
 • SnapAShot Pro 5.0.1.22022-02-03 SnapAShot Pro 5.0.1.2 (0)
  A SnapAShot Pro egy adott Windows asztali objektumok képlopásához is futtatható kiegészítő amivel akár a fájlok rengeteg […]