GIF Viewer 1.7.0

A GIF Viewer egy különleges képkezelő program, GIF lejátszóként működik. A szoftver több különleges beállítást is biztosít ehhez. Free alkalmazás. Opcionálisan a megnyitott GIF animációkból képeket is ki lehet nyerni, JPEG, JPG, TIFF, BMP, EMF formátumban.

Itt egy speciális képkezelő segédszoftver, amit GIF fájlformátumok esetén lehet hasznosítani. A szoftverrel GIF animációkat tudsz lejátszani, módosítható a sebesség is. A GIF Viewer ingyenesen használható.

A GIF Viewer letöltése után a szoftvert csak installálni kell majd ezt követően azonnal betallózhatod a számára azt a GIF fájlt amit le szeretnél vele játszani, meg szeretnéd tekinteni.

A szoftver kizárólag a korábban említett feladatot támogatja, talán sokkal optimálisabb lehetőséget biztosítana ha nem kellene telepíteni, Portable változatként lenne elérhető.

A GIF Viewer indítását követően a betallózott GIF animáció megtekintésekor megadható a számára hogy melyik részletét játssza le, ez az opció abban az esetben lehet hasznos ha a fájlt komplexebb összetevők szerint lett megtervezve. Külön képkockánként is megtekintheted vele azt.

Ha szükséges, felfedezhető még benne egy speciális opció, a szoftverrel képeket tudsz belőle kinyerni, több ma használatos képformátumban. Legyen az JPEG, JPG, TIFF, BMP, EMF. Előre megadható, hogy hová mentse el azt.

A GIF Viewer minimális helyigénnyel rendelkezik, Windows 10 rendszeren is használhatod. Igaz túl sok funkciót nem tartalmaz, konfigurálási lehetőségek nélkül érhető el, de az adott feladatot amire tervezték hibamentesen látja el.

Ha GIF fájlokból szeretnél képeket kinyerni, mindenképp rá van szükséged.

GIF fájlkezelő funkciót biztosít még a Video to GIF Converter ez a program videókból tud a szóban forgó formátumot előállítani konvertálással. Néhány alapvetőbb szerkesztő funkciót is tartalmaz. A ScreenToGif nevű alkalmazással saját GIF Animációkat tudsz létrehozni szinte bármilyen forrásból. Tekintélyes lehetőséget biztosít ehhez. Szintén GIF animációkat állíthatsz elő a Spectrum Shift Paint nevű szoftverrel.

A GIF Viewer egy ingyenes, csekély méretű GIF lejátszó program amivel a szóban forgó formátumot tudod lejátszani, illetve azokból képeket tudsz kinyerni. Nagyon egyszerű a használata.

GIF Viewer

GIF Viewer összefoglaló:

 • GIF fájl lejátszó program
 • képkinyerő funkció
 • képkockánként léptethető a médiafájl
 • egyszerű használat
 • nem kell konfigurálni
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
GIF Viewer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Regards Viewer 2.77.22023-09-22 Regards Viewer 2.77.2 (0)
  A Regards Viewer egy nagy felbontású fotókhoz használható képnézegető program amivel rengeteg ismert formátum nyitható meg. A Free […]
 • TeamViewer 15.45.42023-09-15 TeamViewer 15.45.4 (0)
  A TeamViewer segítségével távoli asztali kapcsolatot tudunk létesíteni a  szolgáltatás keretein belül. Segítségnyújtásra, […]
 • TeamViewer Portable 15.45.42023-09-15 TeamViewer Portable 15.45.4 (0)
  A TeamViewer Portable segítségével távoli asztali kapcsolatot tudsz teremteni más számítógépekkel. Távvezérelj, nyújts segítséget […]
 • uView Player 8.3.1.02023-09-14 uView Player 8.3.1.0 (0)
  Az uView Player Videók, Audió tartalmak zökkenőmentes lejátszásához, YouTube Stream böngészéshez hatékony program, a fájlokat egy […]
 • System Information Viewer (SIV) 5.732023-09-14 System Information Viewer (SIV) 5.73 (0)
  A System Information Viewer teljes körű információval lát el minket a gépünkkel kapcsolatban legyen az szoftveres vagy hardveres […]