Maverick Photo Viewer 1.5.2

A Maverick Photo Viewer segítségével rendkívül rugalmas formában tudod megtekinteni a számítógépeden tárolt fotókat. Számos előnyös tulajdonság szól mellette, egyszerű használat, rengeteg támogatott képformátum. (JPG, JPEG, PNG, TIFF, GIF) Ha szükséges, néhány egyszerűbb képszerkesztési funkciót is biztosít. Free alkalmazás.

Sokszor igen nehéz olyan képnézegető alkalmazást keresni ami nem csak hogy ingyenes, felhasználóbarát, de biztosít minden olyan alapvető funkciót, amit elvárhatunk egy ilyen jellegű szoftvertől. Ezek a jellemzők mind igaznak tekinthetőek Maverick Photo Viewer nevű alkalmazás esetén, ami a szóban forgó feladatokon kívül alapvető képszerkesztési opciókat is biztosít, így erre sem kell külön alkalmazást futtatni.

A Maverick Photo Viewer letöltése után a telepítés végeztével lehetőség van arra hogy kiválaszd azokat a képformátumokat, amiket vele szereznél megnyitni.

A szoftver kezelőfelületére kitérve, a legfontosabb navigációs szerveket szolgáltatja, lapozni lehet az egyes fotók között, teljes képernyős módra válthatsz… Az egyes funkciókhoz külön billentyűkombinációs parancsok vannak rendelve ezzel téve könnyebbé a használatot. A beállításoknál megtekinthető, hogy mely lehetőségekhez van hozzáadva.

Kitérve a Maverick Photo Viewer képszerkesztő funkciójára, mód van azokat forgatni, átméretezni, RGB jellemzőit módosítani, megváltoztatható a fényerő, kontraszt, Gamma jellemzők.

A szoftver kis méretű, kis erőforrás igénnyel bír, sajnos Magyar nyelven nem tud. Fontosabb támogatott képformátumok: JPG, JPEG, PNG, TIFF, GIF, RAW, TGA. Természetesen ez csak egy részlet a teljes támogatottsági listának.

A Maverick Photo Viewer alternatívájaként használhatod a Faststone Image Viewer vagy a HoneyView nevű alkalmazást. Természetesen ők is ingyenesen használhatóak.

A Maverick Photo Viewer egy modern, könnyen kezelhető képnézegető alkalmazás, amivel a betallózott fotókon alapvető képszerkesztési feladatokat is végre tudsz hajtani, Több népszerűbb képformátumot ismer, billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető. Sajnos csak Angol nyelven érhető el.

Maverick Photo Viewer

Maverick Photo Viewer Összefoglaló:

 • Képnézegető alkalmazás
 • képszerkesztő funkció
 • több népszerű képformátumot támogat
 • modern megjelenés
 • billentyűkombinációs parancsok támogatása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://tepesoft.com/maverick-photo-viewer/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Maverick Photo Viewer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Image Racer 3.02017-05-07 Image Racer 3.0 (0)
  Az Image Racer egy igen modern, hatékony képnézegető program amit szükség esetén fotók szerkesztésére is fel lehet […]
 • FastStone Photo Resizer 3.82017-02-18 FastStone Photo Resizer 3.8 (0)
  A FastStone Photo Resizer általános fotó manipulációs feladatok végrehajtására használható fel, átméretezni, konvertálni […]
 • XnView Full 2.392016-11-12 XnView Full 2.39 (0)
  Az XnView Full nevű program segítségével rugalmas formában tekintheted meg a számítógépeden tárolt fotókat, ha […]
 • Advanced Photo 1.5.02016-03-16 Advanced Photo 1.5.0 (0)
  Az Advanced Photo egy igen kis méretű képnézegető alkalmazás, ami számos praktikus megoldást tesz elérhetővé. Ez a Free […]
 • Zoner Photo Studio FREE 18 Build 72016-01-09 Zoner Photo Studio FREE 18 Build 7 (0)
  A Zoner Photo Studio Egy rendkívül széleskörűen felhasználható fotószerkesztő ami rengeteg manipulációs trükköt tud. […]