Maverick Photo Viewer 1.5.2

A Maverick Photo Viewer segítségével rendkívül rugalmas formában tudod megtekinteni a számítógépeden tárolt fotókat. Számos előnyös tulajdonság szól mellette, egyszerű használat, rengeteg támogatott képformátum. (JPG, JPEG, PNG, TIFF, GIF) Ha szükséges, néhány egyszerűbb képszerkesztési funkciót is biztosít. Free alkalmazás.

Sokszor igen nehéz olyan képnézegető alkalmazást keresni ami nem csak hogy ingyenes, felhasználóbarát, de biztosít minden olyan alapvető funkciót, amit elvárhatunk egy ilyen jellegű szoftvertől. Ezek a jellemzők mind igaznak tekinthetőek Maverick Photo Viewer nevű alkalmazás esetén, ami a szóban forgó feladatokon kívül alapvető képszerkesztési opciókat is biztosít, így erre sem kell külön alkalmazást futtatni.

A Maverick Photo Viewer letöltése után a telepítés végeztével lehetőség van arra hogy kiválaszd azokat a képformátumokat, amiket vele szereznél megnyitni.

A szoftver kezelőfelületére kitérve, a legfontosabb navigációs szerveket szolgáltatja, lapozni lehet az egyes fotók között, teljes képernyős módra válthatsz… Az egyes funkciókhoz külön billentyűkombinációs parancsok vannak rendelve ezzel téve könnyebbé a használatot. A beállításoknál megtekinthető, hogy mely lehetőségekhez van hozzáadva.

Kitérve a Maverick Photo Viewer képszerkesztő funkciójára, mód van azokat forgatni, átméretezni, RGB jellemzőit módosítani, megváltoztatható a fényerő, kontraszt, Gamma jellemzők.

A szoftver kis méretű, kis erőforrás igénnyel bír, sajnos Magyar nyelven nem tud. Fontosabb támogatott képformátumok: JPG, JPEG, PNG, TIFF, GIF, RAW, TGA. Természetesen ez csak egy részlet a teljes támogatottsági listának.

A Maverick Photo Viewer alternatívájaként használhatod a Faststone Image Viewer vagy a HoneyView nevű alkalmazást. Természetesen ők is ingyenesen használhatóak.

A Maverick Photo Viewer egy modern, könnyen kezelhető képnézegető alkalmazás, amivel a betallózott fotókon alapvető képszerkesztési feladatokat is végre tudsz hajtani, Több népszerűbb képformátumot ismer, billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető. Sajnos csak Angol nyelven érhető el.

Maverick Photo Viewer

Maverick Photo Viewer Összefoglaló:

 • Képnézegető alkalmazás
 • képszerkesztő funkció
 • több népszerű képformátumot támogat
 • modern megjelenés
 • billentyűkombinációs parancsok támogatása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://tepesoft.com/maverick-photo-viewer/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Maverick Photo Viewer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EZView 1.142022-05-09 EZView 1.14 (0)
  Az EZView egy rengeteg képformátumot ismerő képkezelő szoftver amivel azokat megtekinthetjük akár egyszerre több fájl felhasználása […]
 • QuickViewer 1.0.42017-10-29 QuickViewer 1.0.4 (0)
  A QuickViewer egy modern igen hasznos képkezelő program amivel a számítógépeden tárolt fotókat tudod megtekinteni. A szoftver több […]
 • Regards Viewer 2.77.22023-09-22 Regards Viewer 2.77.2 (0)
  A Regards Viewer egy nagy felbontású fotókhoz használható képnézegető program amivel rengeteg ismert formátum nyitható meg. A Free […]
 • HoneyView 5.51.62402023-09-13 HoneyView 5.51.6240 (0)
  A HoneyView egy általános feladatokat megvalósító képnézegető szoftver, ami alapvető képszerkesztési feladatokat is támogat. Ez a […]
 • XnView 2.51.42023-09-08 XnView 2.51.4 (0)
  Az XnView képek megtekintésére és az azokon való szerkesztési feladatok végrehajtását biztosító ingyenes és széleskörű szoftver. Tud […]