Képkezelők

QuickViewer 1.0.4

A QuickViewer egy modern igen hasznos képkezelő program amivel a számítógépeden tárolt fotókat tudod megtekinteni. A szoftver több népszerűbb képformátumot támogat legyen az JPG, PNG, ICO, TIF, TIFF. Az alábbi Free alkalmazás nem igényel telepítést. Opcionálisan Slideshow-kat is összeállíthatsz a fotóalbumodból. Képkatalogizáló funkcióval.

Ha egy kis méretű, egyszerűen használható képnézegető alkalmazást szeretnél, kipróbálhatod a QuickViewer nevű szoftvert, ami több hasznos jellemzővel is bír. Ráadásul ingyenes.

A QuickViewer letöltése után a szoftvert nem kell telepíteni, csak a kapott tömörített mappát ki kell csomagolni egy szabad helyre, ezt követően azonnal futtatható. A szoftver az összes alapvető képformátumot ismeri, azt szinte bárhonnan meg tudja nyitni.

A QuickViewer egyik érdekesebb tulajdonsága hogy opcionálisan támogatja az olyan mappákat ahol a megtekintendő fotó tömörített archívumban található. A szoftver képes automatikusan katalogizálni a gépeden tárolt szóban forgó fájlformátumot a könnyebb elérés céljából. Katalogizáláskor meghatározható, hogy milyen kritérium szerint listázza ki azokat.

Néhány ismertebb képformátumot kiemelve kezeli a JPG, PNG, ICO, TIF, TIFF kimeneteket. Megnyitáskor több módszert is támogat. Tartalmaz egy beépített alapvetőbb fájlkezelő funkciót, ezzel is betallózható a fájl, vagy egyszerűen a felületére húzható. Mint korábban említettük, a szoftver erőssége a kötegelt képkezelési lehetőségekben rejlik. Szükség esetén akár teljes mappák nyithatóak meg megtekintés céljából.

A QuickViewer képnézegetője támogatja, hogy egyszerre több elem esetén abból látványos Slideshow-kat tudj összeállítani. A fotó vele forgatható, tükrözhető, teljes képernyőre lehet váltani, nagyítani lehet adott részletekre.

Az egyszerűbb kezeléshez a QuickViewer lehetővé teszi, hogy az összes fontosabb funkcióját billentyűkombinációs parancsokkal el tudd érni. Így maximalizálható a kényelmesebb használat.

Slideshow készítő funkciót biztosít még az IceCream Slideshow Maker, illetve az Alternate Pic View Képnézegető, szerkesztő funkciót biztosító képkezelő program a Faststone Image Viewer a szoftverrel képek konvertálását is meg tudod valósítani.

A QuickViewer képnézegetőjével képeket tudsz kategorizálni az egyszerűbb elérés céljából, több népszerűbb formátumot támogat, nem kell telepíteni. A szoftver teljesen ingyenesen próbálható ki. JPG, PNG, ICO, TIF, TIFF kimenetekhez.

QuickViewer

QuickViewer Összefoglaló:

 • Képnézegető alkalmazás
 • Nem kell telepíteni
 • Slideshow funkció
 • képkatalogizálás
 • fotók forgatása, tükrözése, nagyítási opciók
 • billentyűkombinációs parancsokkal is elérhető néhány funkciója
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
QuickViewer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate Pic View 3.4602024-04-10 Alternate Pic View 3.460 (0)
  Az Alternate Pic View egy képszerkesztő, nézegető alkalmazás, amivel meglévő fotóidat tudod editálni. Természetesen vele új […]
 • InViewer 1.4.22019-05-29 InViewer 1.4.2 (0)
  Az egy ingyenesen használható képnézegető program amivel rengeteg fotóformátumban lehet tartalmakat megtekinteni, ha szükséges azt […]
 • FastStone MaxView 3.32019-04-06 FastStone MaxView 3.3 (0)
  A FastStone MaxView egyszerű, kis méretű, könnyen kezelhető képnézegető alkalmazás, alapvető szerkesztési lehetőségeket is támogat. […]
 • Maverick Photo Viewer 1.5.22016-08-10 Maverick Photo Viewer 1.5.2 (0)
  A Maverick Photo Viewer segítségével rendkívül rugalmas formában tudod megtekinteni a számítógépeden tárolt fotókat. Számos előnyös […]
 • PicView 2.2.72024-06-02 PicView 2.2.7 (0)
  A PicView egy felhasználóbarát képnézegető program ami képszerkesztő funkciót is tartalmaz. A Free alkalmazás rengeteg képszerkesztő […]

Szólj hozzá