AHD Subtitles Maker Portable 5.23

Az AHD Subtitles Maker Portable egy telepítés nélkül használható filmfeliratok szerkesztésére használható szoftver. A Free alkalmazással módosíthatóak a feliratok, új tartalmakat lehet létrehozni, konvertálhatóak, vághatóak, illetve egyesíthetőek. Filmfelirat kereső, letöltő eszközzel.

Videók szerkesztésénél, ha saját felirat fájlt szeretnénk felhasználni a multimédiás fájlhoz, de az online beszerezhető felirat tartalmak módosítására van szükség az AHD Subtitles Maker Portable Windows rendszerre beszerezhető eszközzel szinte minden azon módosítási munkafolyamatokhoz hozzá lehet férni ami az azok szerkesztéséhez szükséges.

Az AHD Subtitles Maker Portable letöltése, illetve a archívumban található fájlok kicsomagolása illetve a futtatása után egy hatékony, rengeteg extra szolgáltatással kifejlesztett eszköz áll rendelkezésre.

A szoftverrel az utólag a gépre eltárolt feliratok módosításakor azok konvertálhatóak, darabolhatóak, fejezetekre darabolhatóak, egyesíthetőek, vághatóak.

A feliratok szövegszerkezet tartalmát is módosíthatjuk ahol egyéni szöveget, betűcsaládot, illetve az azok paramétereit is módosíthatjuk.

A multimédiás program ID3 Tag kezelő funkcióval képes további információkat hozzáintegrálni a videóhoz amivel az azok kényelmesebb tárolására érhető el. Tartalmaz egy integrált felirat kereső funkciót amivel feliratok lehet letölteni, az azok szerkesztésére, illetve a képkockánként módosítása után szinkronizálhatjuk a videóval ahol a felhasználó egy korszerű, egyben áttekinthető szerkesztő szoftverhez férhet hozzá.

A szoftver felhasználói felületét a kipróbáló a szükséges igény szerint módosítani is tudja, amivel sokkal hatékonyabb, több sávval rendelkező projektek tervezhetőek.

Filmfelirat kezelő program a Subtitle Edit Portable illetve a Sublight Portable, amivel egy modern, több formátumban támogatott megoldással lehet a filmekhez felirat fájlokat készítenünk.

Az AHD Subtitles Maker Portable egy ingyenesen, telepítés nélkül használható film fájlokhoz korszerű felirat kezelő program amivel feliratokat lehet készíteni, módosítani, konvertálni importálni, illetve exportálni ID3 Tag adatokat módosítani.

AHD Subtitles Maker Portable

AHD Subtitles Maker Portable Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AHD Subtitles Maker Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Sublight 5.4.10092018-11-27 Sublight 5.4.1009 (0)
  A Sublight egy feliratok keresésére és azok közvetlen letöltésére alkalmas remek kis szoftver. A Free alkalmazásnak köszönhetően […]
 • Sublight Portable 5.4.10092018-11-27 Sublight Portable 5.4.1009 (0)
  A Sublight Portable a népszerű filmfelirat program telepítést nem igénylő változata, amivel egyszerűen széleskörűen tudsz feliratokat […]
 • Subtitle Edit 3.6.72022-08-14 Subtitle Edit 3.6.7 (0)
  A Subtitle Edit egy professzionális filmfelirat program, amivel, rengeteg különleges funkciót hajthatsz végre. A program támogatja, […]
 • Subtitle Edit Portable 3.6.72022-08-14 Subtitle Edit Portable 3.6.7 (1)
  A Subtitle Edit Portable egy telepítést nem igénylő filmfelirat program, számos különleges opciót biztosít. Az összes ma népszerűbb […]
 • AHD Subtitles Maker 5.232021-07-20 AHD Subtitles Maker 5.23 (0)
  Az AHD Subtitles Maker egy kiváló multimédiás kiegészítő amivel filmfeliratokat lehet létrehozni, illetve módosítani a meglévő […]