Multimédia

Sublight Portable 5.4.1009

A Sublight Portable a népszerű filmfelirat program telepítést nem igénylő változata, amivel egyszerűen széleskörűen tudsz feliratokat keresni, illetve azokat le is töltheted. A saját kollekciód megosztására is alkalmas. Free alkalmazásként használhatod. Magyar nyelvű.

Ha rendelkezel egy olyan videóval, amit eredeti nyelven szeretnél megtekinteni feliratos változatban, de az nem tartalmaz felirat fájlt, itt egy igen hasznos segédprogram a Sublight Portable, amivel felirat fájlokat kereshetsz, illetve letöltheted azokat.. Természetesen az alkalmazás Magyar fájlok kereséséhez is ideális.

A Sublight Portable letöltése után a kapott tömörített fájlt ki kell csomagolni egy szabad helyre, ezt követően az alkalmazást regisztrálni kell, itt csak néhány alapvetőbb adatot kell csak megadni. A Sublight Portable telepíthető változatban is beszerezhető.

Az alkalmazás számos különleges opciót biztosít, ezt igen felhasználóbarát megközelítésből. Az első indítást követően egy beépített varázslófelület segít áttekinteni azokat a funkciókat amit támogat, illetve segít elsajátítani a használatát.

A Sublight Portable alapvetően feliratok keresésére és az azok letöltésére lett kifejlesztve, ezt több módszer szerint is támogatja, vagy betallózod a számára azt a videót amihez feliratokat szeretnél beszerezni, vagy biztosít egy beépített kereső funkciót, amivel az adott cím megadásával teheted meg azt.

A Sublight Portable remek választás arra, hogy támogasd a felhasználói tábort azzal hogy a saját felirat fájljaidat megosztod másokkal.

A szoftver kinézetét beépített skinekkel meg lehet változtatni, itt alapvetően három áll rendelkezésre.

A program néhány fontosabb elengedhetetlen beállításhoz is hozzáférést biztosít, engedélyezhető a számára hogy integrálódjon a számítógépedre telepített médialejátszódhoz, kiválasztható, hogy hol keressen feliratokat, illetve hogy milyen videó formátumok kezelését szeretnéd rábízni.

Profi filmfelirat kezelési feladatokat támogató alkalmazás a Subtitle Edit Portable vele feliratokat szerkeszthetsz, konvertálhatsz, fordíthatsz. Specialitása, hogy DVD lemezekből tudsz vele felirat fájlokat kinyerni, rippelni. Az utóbbi feladatsort a ccextractor Portable is lehetővé teszi.

A Sublight Portable egy telepítés nélkül használható filmfelirat program, amivel feliratokat kereshetsz, megoszthatod a saját tartalmaidat. Nagyon egyszerű használni, ingyenes, Magyar nyelven is futtatható.

Sublight Portable

Sublight Portable összefoglaló:

 • Filmfelirat program
 • nem kell telepíteni
 • nagyon egyszerű használni
 • feliratok kereséséhez
 • skinezhető felület
 • feliratok megosztásához
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.sublight.me/welcome/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Sublight Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Sublight 5.4.10092018-11-27 Sublight 5.4.1009 (0)
  A Sublight egy feliratok keresésére és azok közvetlen letöltésére alkalmas remek kis szoftver. A Free alkalmazásnak köszönhetően […]
 • AHD Subtitles Maker Portable 5.232021-07-19 AHD Subtitles Maker Portable 5.23 (0)
  Az AHD Subtitles Maker Portable egy telepítés nélkül használható filmfeliratok szerkesztésére használható szoftver. A Free […]
 • OSDownloader 1.52017-06-04 OSDownloader 1.5 (0)
  Az OSDownloader egy nagyon egyszerűen használható letöltésvezérlő, filmfelirat program. Ezzel a Free alkalmazással Film, illetve […]
 • Subtitle Workshop 6.2.122024-06-04 Subtitle Workshop 6.2.12 (0)
  A Subtitle Workshop egy professzionális, szabadon kipróbálható filmfelirat program, amivel a filmjeidhez tudsz feliratokat készíteni, […]
 • Subtitle Edit 4.0.62024-06-03 Subtitle Edit 4.0.6 (0)
  A Subtitle Edit egy professzionális filmfelirat program, amivel, rengeteg különleges funkciót hajthatsz végre. A program támogatja, […]

Szólj hozzá