Subtitle Mechanic 2.0.1

A Subtitle Mechanic egy nagyon egyszerűen használható filmfelirat program, a különlegessége hogy nem igényel telepítést, hordozható szoftver. Ezzel a Free alkalmazással lehetőséged van a korábban betallózott feliratokat szerkeszteni, azt szinkronizálni. Több népszerűbb formátumot támogat, TXT, SRT, SUB.

Kifejezetten azok számára lehet hasznos az alábbi program, akik a kedvenc filmjeiket eredeti szinkronnal, feliratos formában szeretnék megtekinteni, a hozzájuk beszerzett felirat fájlok szerkesztéséhez keresnek egy célprogramot, amivel az testre szabható, tartalmilag módosítani lehet. Kifejezetten erre a feladatkörre lett kifejlesztve a Subtitle Mechanic nevű szoftver.

A Subtitle Mechanic letöltése után, azt szinte azonnal használni lehet mivel nem kell telepíteni több gépen is futtatható egy cserélhető adathordozóról.

Maga a használata nagyon egyszerű. A szoftver indítása után csak annyit kell tenni, hogy a kezelőfelületére húzod, vagy a beépített fájlkezelő szolgáltatásával betallózod a számára a módosításra szánt feliratfájlt. TXT, SRT, SUB fájlformátumokat támogat.

Az alkalmazás vagyis a Subtitle Mechanic alapvetően két felirat szerkesztési lehetőséget támogat, módosítható vele a felirat tartalma, illetve szinkronizálni lehet, ezzel az opcióval kisebb korrekciókat lehet végrehajtani.

A szoftver gyakorlatilag semmilyen komolyabb extra beállítást nem igényel, ennek köszönhetően kezdők számára is ideális választás. Ha mégis szükségét éreznéd definiálható a szövegkódolás formája, illetve közvetlen időcsúsztatást is eszközölhetsz.

A Subtitle Mechanic talán egyetlen negatív jellemzője, hogy Magyar nyelvi támogatást nem biztosít, de ez nem tekinthető akkora negatívumnak mivel áttekinthető, célratörő lehetőségeket biztosít.

A kínálatunkat tekintve nem az egyetlen alkalmazás amivel feliratokat lehet szerkeszteni ilyen még a Subtitle Edit amiből szintén elérhető hordozható változat. Az alkalmazással fordítási feladatokat lehet elvégezni. A Sublight nevű alkalmazás elsősorban keresési feladatokat tesz elérhetővé azok számára akik erre tartanának igényt.

A Subtitle Mechanic egy teljesen ingyenesen használható filmfelirat program, amivel szerkesztési feladatokat végezhetsz el. Módosítható tartalmilag, illetve szinkronizálhatsz. Időintervallumban hozzáigazítható a filmhez. Alapvető beállítást igényel csupán, nagyon egyszerű a használata.

Subtitle Mechanic

Subtitle Mechanic összefoglaló:

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Subtitle Mechanic
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Subtitle Edit 3.6.42021-12-03 Subtitle Edit 3.6.4 (0)
  A Subtitle Edit egy professzionális filmfelirat program, amivel, rengeteg különleges funkciót hajthatsz végre. A program támogatja, […]
 • Subtitle Edit Portable 3.6.42021-12-03 Subtitle Edit Portable 3.6.4 (1)
  A Subtitle Edit Portable egy telepítést nem igénylő filmfelirat program, számos különleges opciót biztosít. Az összes ma népszerűbb […]
 • AHD Subtitles Maker Portable 5.232021-07-19 AHD Subtitles Maker Portable 5.23 (0)
  Az AHD Subtitles Maker Portable egy telepítés nélkül használható filmfeliratok szerkesztésére használható szoftver. A Free […]
 • TunesKit Subtitle Extractor 2.0.02020-11-28 TunesKit Subtitle Extractor 2.0.0 (0)
  A TunesKit Subtitle Extractor egy filmfeliratok kinyerésére használható program amivel számos ismert formátumhoz van lehetőség […]
 • Sublight 5.4.10092018-11-27 Sublight 5.4.1009 (0)
  A Sublight egy feliratok keresésére és azok közvetlen letöltésére alkalmas remek kis szoftver. A Free alkalmazásnak köszönhetően […]