Subtitle Workshop 6.0b Build 131121

A Subtitle Workshop egy professzionális, szabadon kipróbálható filmfelirat program, amivel a filmjeidhez tudsz feliratokat készíteni, vagy a meglévőket szerkeszteni. Számos különleges funkciót biztosít a feladathoz ez a Free alkalmazás, többek között helyesírás ellenőrzőt, illetve egy előnézeti módot amivel ellenőrizhető a végeredmény, felirat konvertálóval. Nem kell telepíteni, Portable verzió.

Ezzel a remek, ingyenes alkalmazással lehetőséged van arra hogy filmfeliratokat szerkeszthess, újakat hozz létre néhány lépésben. A Subtitle Workshop több mentési formátumot támogat, így tág felhasználhatósági tulajdonságokkal rendelkezik.

A Subtitle Workshop letöltése után egy RAR tömörített mappában találod azokat a fájlokat, amik a szoftver futtatásához szükséges. A szoftver egyik előnyös jellemzője, hogy nem kell telepíteni, csak futtatni kell. Portable kiadás.

Subtitle Workshop használata:

A Subtitle Workshop használata nagyon egyszerű, a Windows 10 támogatással rendelkező szoftver indítását követően egy az adott feladathoz illeszkedő felületen tallózható be a TXT, XML, CAP, ASS, SUB, VKT, VTT vagy bármely kiterjesztéssel rendelkező felirat fájl szerkesztésre. A szoftver minden ma használt felirat formátumot támogat.

A Subtitle Workshop nevű alkalmazással nem csak meglévő felirat fájlokat tudsz szerkeszteni, hanem újakat is készíteni tudsz, majd azt hozzá tudod integrálni a videóhoz.

Felirat szerkesztéskor rengeteg speciális beállítás válik elérhetővé. Megadható a felirat színe, a háttér jellemzői, illetve az elhelyezkedés, továbbá a pontos időintervallum.

Subtitle Workshop – Felirat fájlok konvertálása:

Ha egy kész felirat fájllal rendelkezel, annak a formátuma nem megfelelő, azt a szoftverrel konvertálni is tudod, itt a lehető legkevesebb lépést kell követned amellett hogy szintén több mentési formátumot lehet kiválasztani a használata előtt.

A Subtitle Workshop tartalmaz egyelőnézeti módot, ezzel az opcióval megtekinthető az elkészített tartalom. Olyan alapvető funkciók is felfedezhetőek benne mint a felirat fájlok egyszerű, gyors lefordítása, illetve az azok beszerzése, az egyik legnépszerűbb portálról.

Felirat fájlok kezelésére használhatod még a népszerű Sublight nevű alkalmazást. A Subtitle Mechanic is biztosít minden fontosabb funkciót, amire csak szükséged lehet. A ccextractor Portable nevű alkalmazással feliratokat tudsz kinyerni.

A Subtitle Workshop egy felirat kezelő alkalmazás amivel újakat hozhatsz létre, azokat lefordíthatod. Nem kell telepíteni, Windows 10 rendszeren is támogatott a használata.

Subtitle Workshop

Subtitle Workshop Összefoglaló:

 • Filmfelirat program
 • felirat fájlok létrehozásához, szerkesztéshez
 • fordítási feladatokhoz
 • helyesírás ellenőrző funkció
 • nem kell telepíteni
 • konvertáló
 • előnézeti mód
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Subtitle Workshop
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ISO Workshop 10.02020-09-23 ISO Workshop 10.0 (0)
  Az ISO Workshop egy remek kis ISO kezelő program amely segítségével konvertálni, másolni és lemezt írni van lehetőségünk. DVD […]
 • Sublight 5.4.10092018-11-27 Sublight 5.4.1009 (0)
  A Sublight egy feliratok keresésére és azok közvetlen letöltésére alkalmas remek kis szoftver. A Free alkalmazásnak köszönhetően […]
 • Sublight Portable 5.4.10092018-11-27 Sublight Portable 5.4.1009 (0)
  A Sublight Portable a népszerű filmfelirat program telepítést nem igénylő változata, amivel egyszerűen széleskörűen tudsz feliratokat […]
 • Subtitle Mechanic 2.0.12017-05-26 Subtitle Mechanic 2.0.1 (0)
  A Subtitle Mechanic egy nagyon egyszerűen használható filmfelirat program, a különlegessége hogy nem igényel telepítést, hordozható […]
 • Subtitle Edit 3.5.22017-03-06 Subtitle Edit 3.5.2 (0)
  A Subtitle Edit egy professzionális filmfelirat program, amivel, rengeteg különleges funkciót hajthatsz végre. A program támogatja, […]