AHD Subtitles Maker 5.23

Az AHD Subtitles Maker egy kiváló multimédiás kiegészítő amivel filmfeliratokat lehet létrehozni, illetve módosítani a meglévő tartalmakat. A Free alkalmazással rengeteg kiegészítőt lehet használni amivel a feliratokat vágni, egyéni betűcsaládot lehet választani, egyesíthetőek, darabolhatóak, fejezetekre lehet osztani azokat. Filmfeliratok konvertálására, illetve lefordításra is használható.

A filmfelirat program egy ingyenes eszköz amivel minden azon funkciót használhatjuk amivel felirat tartalmakat lehet létrehozni, illetve módosítani a számítógépen található felirat fájlokat. Az AHD Subtitles Maker egy hatékony, felhasználóbarát felirat kezelő alkalmazás. Hordozható verzióban is elérhető.

Az AHD Subtitles Maker letöltése, illetve a telepítésének a befejezése után a szoftver indítása egy profi filmfelirat kezelő programoknál szükséges multimédiás szoftverrel lehet felirat fájlokat készíteni.

A szoftverrel több azon felirat kezelési munkafolyamat is lehetséges ami egy felirat fájl módosításához, illetve létrehozásához integrált szolgáltatás.

Felirat fájlokat lehet konvertálni, darabolni, illetve több fájlt egyesíthetünk ami után azt olyan formátumra lehet módosítani amit minden videólejátszó megnyit, illetve a lejátszáskor a szükséges jellemzőkkel megjelenít.

Filmfelirat fájlok módosításához megoldás az AHD Subtitles Maker

A darabolt, több fejezetből álló videókhoz is tartalmaz kiegészítőt amivel akár fejezetek alapján lehet a feliratokat hozzáintegrálnunk, az AHD Subtitles Maker filmfelirat kezelő felületén azokhoz saját címet lehet készíteni ami az esetleges módosításukhoz lényeges.

Profi multimédiás munkafolyamtokhoz hatékony szoftver amivel a felirat tartalmak kezelésekor azokhoz egy integrált videó kezelő funkció is kipróbálható ami a felirat fájlok vágásához szükséges, a lejátszáskor lehet definiálnunk, hogy mely felirat tartalom fölösleges, beírható az az időpont ami a felirat kezdő, illetve a befejezési időpontja.

Egy nem honosított felirat tartalom hatékony lefordítására is eredményes kiegészítővel rendelkezik ahol a projekt tervezésekor csak azon nyelvi definíciót kell meghatározni ami a filmhez fontos.

Filmek felirat fájljainak a szerkesztéséhez, illetve az azok kezeléséhez használható a Subtitle Edit, illetve a Subtitld nevű szoftver amivel egyéni felirat fájlokat lehet készíteni.

Az AHD Subtitles Maker egy filmfeliratjlok szerkesztéséhez futtatható ultimédiás szoftver amivel felirat fájlokat készíthetünk, módosíthatóak, konvertálhatóak, darabolhatóak, egyesíthetőek. Ingyenesen használható.

AHD Subtitles Maker

AHD Subtitles Maker Összefoglaló:

 • filmfelirat szerkesztő program
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • filmfeliratok szerkesztése, módosítása
 • fejezet alapú darabolási munkafolyamatok
 • feliratok konvertálása
 • darabolás, egyesítés
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/alaahadid/AHD-Subtitles-Maker


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AHD Subtitles Maker
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AHD Subtitles Maker Portable 5.232021-07-19 AHD Subtitles Maker Portable 5.23 (0)
  Az AHD Subtitles Maker Portable egy telepítés nélkül használható filmfeliratok szerkesztésére használható szoftver. A Free […]
 • Subtitle Edit 3.6.22021-08-24 Subtitle Edit 3.6.2 (0)
  A Subtitle Edit egy professzionális filmfelirat program, amivel, rengeteg különleges funkciót hajthatsz végre. A program támogatja, […]
 • Subtitle Edit Portable 3.6.22021-08-24 Subtitle Edit Portable 3.6.2 (1)
  A Subtitle Edit Portable egy telepítést nem igénylő filmfelirat program, számos különleges opciót biztosít. Az összes ma népszerűbb […]
 • Subtitle Workshop 6.0b Build 1311212017-12-20 Subtitle Workshop 6.0b Build 131121 (0)
  A Subtitle Workshop egy professzionális, szabadon kipróbálható filmfelirat program, amivel a filmjeidhez tudsz feliratokat készíteni, […]
 • Shutter Encoder Portable 15.52021-10-23 Shutter Encoder Portable 15.5 (0)
  A Shutter Encoder Portable egy telepítés nélkül használható videó, illetve zene konvertáló mivel a fájlok szerkesztéséhez több […]