Subtitld 0.148

A Subtitld egy film felirat alkalmazás amivel a meglévő felirat fájlokkal lehet rengeteg haladók számára fontos feladatot elvégezni. Szerkeszteni lehet a már meglévő felirat fájlokat, sajátokat lehet létrehozni, esetleg le is fordítható, darabolható, illetve egyesíthető.

Maradéktalan funkciókkal biztosított film felirat fájl kezelő szoftver amivel a meglévő tartalmaikat lehet módosítani. A Subtitld több ma használatos felirat fájl formátum esetén használható. SRT, SSA, TTML, SVB, VTT, XML.

A Subtitld letöltése, és a telepítése után egy prémium szoftverhez hasonlító felirat fájl kezelő szoftver használható ahol rengeteg hasznos funkciót ki tudunk választani.

A megoldásával a lehető legtöbb funkciót kiválasztva lehet felirat fájlokat létrehozni olyan multimédiás tartalomhoz amik korábban nem tartalmaztak Magyar felirat tartalmakat, azt pedig fontosnak tartjuk.

A Subtitld beépített média lejátszó eszközével sokkal egyszerűbben tekinthetjük meg a szerkesztett videó egyes módosítási mozzanatait, az eltárolása előtt azon szinte korlátlan módosításokat tudunk végrehajtani.

A szoftver hatékony megoldás, hogy rengeteg plusz módosítási feladatot el tudjunk végezni a felirat fájl tartalmakon, ha egy olyan feladatot hajtunk végre ami egy saját felirat fájl összeállítását teszi fontossá, a felhasználói felületen teljes részletességgel lehet az összes eszközt használni a szerkesztéshez, kiválasztható az egyes felirat részletek hatékony illesztése.

Egy korábban létrehozott felirat fájl importálására is használható ahol a tartalom módosítása végezhető el. Felirat fájl kezelő programokból rengeteg szoftver szerezhető be amik egyszerűbb munkafolyamatokhoz, illetve teljes körű módosításhoz, illetve konvertálásra is megoldás, a Sublight, illetve a Subtitle Workshop futtatható.

A Subtitld egy felirat fájl kezelő alkalmazás amivel azok módosíthatóak, saját tartalmakat készíthetünk, azt rengeteg előre kiválasztható formátumban lehet eltárolni. A szoftver egy a legtöbb szolgáltatással rendelkező filmfelirat kezelő.

Subtitld

Subtitld összefoglaló:

 • film felirat kezelő alkalmazás
 • szerkesztő funkció
 • felirat fájlok készítése
 • profi eszközök
 • film lejátszó funkció
 • rengeteg formátum
 • Angol nyelv
 • próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://subtitld.jonata.org/en#main


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Subtitld
Platform
Windows
Teljes ár
USD 5,0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Subtitle Edit 3.5.22017-03-06 Subtitle Edit 3.5.2 (0)
  A Subtitle Edit egy professzionális filmfelirat program, amivel, rengeteg különleges funkciót hajthatsz végre. A program támogatja, […]
 • Subtitle Edit Portable 3.5.22017-03-04 Subtitle Edit Portable 3.5.2 (1)
  A Subtitle Edit Portable egy telepítést nem igénylő filmfelirat program, számos különleges opciót biztosít. Az összes ma népszerűbb […]
 • Sublight 5.4.10092018-11-27 Sublight 5.4.1009 (0)
  A Sublight egy feliratok keresésére és azok közvetlen letöltésére alkalmas remek kis szoftver. A Free alkalmazásnak köszönhetően […]
 • Sublight Portable 5.4.10092018-11-27 Sublight Portable 5.4.1009 (0)
  A Sublight Portable a népszerű filmfelirat program telepítést nem igénylő változata, amivel egyszerűen széleskörűen tudsz feliratokat […]
 • Subtitle Workshop 6.0b Build 1311212017-12-20 Subtitle Workshop 6.0b Build 131121 (0)
  A Subtitle Workshop egy professzionális, szabadon kipróbálható filmfelirat program, amivel a filmjeidhez tudsz feliratokat készíteni, […]