Subtitld 21.08.22.20

A Subtitld egy film felirat alkalmazás amivel a meglévő felirat fájlokkal lehet rengeteg haladók számára fontos feladatot elvégezni. Szerkeszteni lehet a már meglévő felirat fájlokat, sajátokat lehet létrehozni, esetleg le is fordítható, darabolható, illetve egyesíthető.

Maradéktalan funkciókkal biztosított film felirat fájl kezelő szoftver amivel a meglévő tartalmaikat lehet módosítani. A Subtitld több ma használatos felirat fájl formátum esetén használható. SRT, SSA, TTML, SVB, VTT, XML.

A Subtitld letöltése, és a telepítése után egy prémium szoftverhez hasonlító felirat fájl kezelő szoftver használható ahol rengeteg hasznos funkciót ki tudunk választani.

A megoldásával a lehető legtöbb funkciót kiválasztva lehet felirat fájlokat létrehozni olyan multimédiás tartalomhoz amik korábban nem tartalmaztak Magyar felirat tartalmakat, azt pedig fontosnak tartjuk.

A Subtitld beépített média lejátszó eszközével sokkal egyszerűbben tekinthetjük meg a szerkesztett videó egyes módosítási mozzanatait, az eltárolása előtt azon szinte korlátlan módosításokat tudunk végrehajtani.

Filmfelirat kezelő – Subtitld

A szoftver hatékony megoldás, hogy rengeteg plusz módosítási feladatot el tudjunk végezni a felirat fájl tartalmakon, ha egy olyan feladatot hajtunk végre ami egy saját felirat fájl összeállítását teszi fontossá, a felhasználói felületen teljes részletességgel lehet az összes eszközt használni a szerkesztéshez, kiválasztható az egyes felirat részletek hatékony illesztése.

Egy korábban létrehozott felirat fájl importálására is használható ahol a tartalom módosítása végezhető el. Felirat fájl kezelő programokból rengeteg szoftver szerezhető be amik egyszerűbb munkafolyamatokhoz, illetve teljes körű módosításhoz, illetve konvertálásra is megoldás, a Sublight, illetve a Subtitle Workshop futtatható.

A Subtitld egy felirat fájl kezelő alkalmazás amivel azok módosíthatóak, saját tartalmakat készíthetünk, azt rengeteg előre kiválasztható formátumban lehet eltárolni. A szoftver egy a legtöbb szolgáltatással rendelkező filmfelirat kezelő.

Subtitld

Subtitld összefoglaló:

 • film felirat kezelő alkalmazás
 • szerkesztő funkció
 • felirat fájlok készítése
 • profi eszközök
 • film lejátszó funkció
 • rengeteg formátum
 • Angol nyelv
 • próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://subtitld.jonata.org/en#main


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Subtitld
Platform
Windows
Teljes ár
USD 5,0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Subtitle Edit 3.6.22021-08-24 Subtitle Edit 3.6.2 (0)
  A Subtitle Edit egy professzionális filmfelirat program, amivel, rengeteg különleges funkciót hajthatsz végre. A program támogatja, […]
 • Subtitle Edit Portable 3.6.22021-08-24 Subtitle Edit Portable 3.6.2 (1)
  A Subtitle Edit Portable egy telepítést nem igénylő filmfelirat program, számos különleges opciót biztosít. Az összes ma népszerűbb […]
 • AHD Subtitles Maker Portable 5.232021-07-19 AHD Subtitles Maker Portable 5.23 (0)
  Az AHD Subtitles Maker Portable egy telepítés nélkül használható filmfeliratok szerkesztésére használható szoftver. A Free […]
 • AHD Subtitles Maker 5.232021-07-20 AHD Subtitles Maker 5.23 (0)
  Az AHD Subtitles Maker egy kiváló multimédiás kiegészítő amivel filmfeliratokat lehet létrehozni, illetve módosítani a meglévő […]
 • TunesKit Subtitle Extractor 2.0.02020-11-28 TunesKit Subtitle Extractor 2.0.0 (0)
  A TunesKit Subtitle Extractor egy filmfeliratok kinyerésére használható program amivel számos ismert formátumhoz van lehetőség […]