Blog

Profi filmfelirat alkalmazás amivel új tartalmak is létrehozhatóak: Subtitld

Film felirat fájlokhoz használható az alábbi szoftver amivel saját tartalmak is létrehozhatóak, illetve szerkeszthetjük, rengeteg népszerű formátumban lehet eltárolni. Film felirat konvertálásra is használható a Subtitld.

Filmekhez tartozó felirat tartalmak kezeléséhez biztosít minden fontosabb funkciót a Subtitld, amivel rengeteg kiváló szerkesztő eszköz választható ki amikre mind szükség szokott lenni az azok kezelésekor.

Konvertálás szinte bármilyen kimenetbe

A beépített multimédiás lejátszó sokkal egyszerűbbé, illetve eredményesebbé teszi a filmjeinkhez történő feliratok készítését. Rengeteg formátumban tudjuk azt eltárolni, konvertálni is tud ha egy olyan felhasználási területen lesz kiválasztva ahol fontos a formátum, korlátolt lehetőségeket kapunk.

A Subtitld szerkesztőjével minden lényegesebb feladat elvégezhető ami egy film felirat kezelő szoftverhez szükséges lesz. Több különálló részre lehet bontani a felirat fájlt, majd azokat módosítani lehet aszerint ahogy szükséges azért hogy az olyan paraméterekkel rendelkezzen amire szükségünk van.

Az alkalmazás egy több célra is felhasználható program, hatékonyan, több formátumban is garantált végeredményt érünk el. Innen szerezhető be az aktuális verziója. Rugalmasan, óriási eszközkészletekkel biztosított megoldás ami fölöslegessé teszi az egyéb hasonló multimédiás alkalmazások beszerzését.

Subtitld – filmfelirat alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Profi filmfelirat alkalmazás amivel új tartalmak is létrehozhatóak: Subtitld
Szerző
Leírás
ingyenes használat esetén is tökéletes megoldás felirat fájlok módosításához a Subtitld nevü alkalmazás.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá