Videó fájlokból feliratok kinyerésére használhatjuk a TunesKit Subtitle Extractor megoldását

A bárki számára kipróbálható multimédiás szoftver segítségével felirat fájlokat lehet kinyerni videókból. A program használata akár néhány alapbeállítás meghatározásával lehet, azt rengeteg feladatra fel lehet használni, számos kodek támogatott ahol az adott fájlt szeretnénk kinyeréssel létrehozni a TunesKit Subtitle Extractor multimédiás programmal.

A program azoknak válhat kötelező multimédiás kiegészítővé akik naponta szerkesztenek videókat, azoknál a felirat fájlok kezelése is szükséges, ki akarjuk nyerni filmekből, azzal nem szeretnénk túl sok időt tölteni, gyors, megbízható megoldással akarnánk felirat fájlokat kinyerni videókból azért hogy azt egyéb speciális célra fel lehessen használni, szerkesztés után a saját tartalmainkhoz illeszthessük be.

A TunesKit Subtitle Extractor beállításainál ki lehet választani, hogy hová mentse el a végeredményt, a feliratoknál manuálisan is módosítható, hogy mely részére lesz szükség, tehát a kipróbálója is ki tudja választani, hogy mely felirat mozzanat szükséges a saját projektünk elkészítéséhez. Kézi futtatás esetén a beállításokat egy legördülő listán lehet kiválasztani.

A multimédiás szoftver, a felirat kezelő alkalmazás innen szerezhető be, azoknak kiváló akik egy ingyenes programot szeretnének használni.

TunesKit Subtitle Extractor – filmfeliratok kinyerésére használható alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videó fájlokból feliratok kinyerésére használhatjuk a TunesKit Subtitle Extractor megoldását
Szerző
Leírás
Filmekhez hozzáintegrált felirat tartalmak eltávolítására használható a TunesKit Subtitle Extractor.

Kapcsolódó szoftverek