Blog

Hozz létre saját feliratokat a Subtitld megoldásával

Az eredeti hangszinkronnal megtekintett videókhoz használható program. A Subtitld megoldása egy felirat kezelő alkalmazás ami saját felirat fájlok készítéséhez, illetve a már létrehozott tartalmak módosításához használható.

Felirat fájlokat lehet létrehozni az alábbi programmal ami az egyik legegyszerűbb, a fontosabb szerkesztő eszközöket és lényeges megoldásokat tartalmazó multimédiás szoftver. A szoftverrel saját felirat fájlokat készíthetünk több népszerűbb formátumban, de ha az azok módosítására van szükség ez sem gond mivel ez is nagyon egyszerűen valósítható meg.

A Subtitld felhasználói felületén egy beépített videó lejátszó is rendelkezésre áll ami mindenképp kell a felirat fájlok szerkesztéséhez az azok adott időpontra való integrációs munkafolyamatához.

Számos népszerű film felirat formátumot kezel

A ma elérhető videó formátumok attól függően, hogy honnan vásároltuk meg, esetleg letöltöttük, több formátumban kiválasztható felirat fájl kezelést igényel. A szoftver több formátumban is támogatja, hogy a módosított, szerkesztett videót milyen fájl kiterjesztéssel tároljuk el. A feliratokat később sokkal egyszerűbben lehet a rugalmas formátum kínálat felhozatalából betallózni a multimédiás tartalomhoz.

Ha az eredeti szinkronnal szeretnéd a kedvenc videóidat megtekinteni, de az nem tartalmazza a Magyar nyelvi felirat fájlokat, sajátok szerkeszthetőek a Subtitld megoldásával amivel akár azokat módosíthatod is.

Subtitld – filmfelirat kezelő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Hozz létre saját feliratokat a Subtitld megoldásával
Szerző
Leírás
Filmfeliratok módosítása és saját fájlok létrehozása is támogatott a Subtitld futtatása esetén

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá