Sublight 5.4.1009

A Sublight egy feliratok keresésére és azok közvetlen letöltésére alkalmas remek kis szoftver. A Free alkalmazásnak köszönhetően kevés ismeret birtokában, igen gyorsan lehet eredményeket elérni. Magyar felirat támogatással.

Letöltött tartalmak, vagy megvásárolt műsoros DVD lemezek esetén néha nyelvi akadályokba ütközünk, mivel az adott film nem érhető el Magyar nyelven. Természetesen ha feliratos ez némiképp kevesebb gonddal jár. Ha ez sem áll rendelkezésre akkor jöhet szóba a Sublight nevű szoftver megoldása ami nem csak hogy széleskörű, de még a kezelése sem fog különösebb problémákat felvetni, mivel kifejezetten a kezdő felhasználók igényeihez illeszkedik. Hordozható változatban is beszerezhető.

Maga az alkalmazás, vagyis a Sublight felirat specialistának számít a maga területén, ráadásul ingyenesen vehető igénybe.

A program telepítése néhány alapvető dologból áll ahol a legfontosabb információk megadása után, illetve az installálás végeztével egy rövid, regisztrációt is igényel annak az érdekében, hogy teljes mértékben ki lehessen használni.

A Sublight felhasználói felülete igen modern, kornak megfelelő kinézettel bír, ahol túl sok funkciót ne is keressünk, hisz nem tartalmaz, kizárólag a szóban forgó lehetőségekre koncentrál.

A feliratok keresése, illetve feliratok letöltése alapvetően két módon kezdeményezhető. Ha már rendelkezel azzal a videóval amihez szükséged van a Magyar feliratra, a felületére kell azt húzni, ami után azt automatikusan felismeri, majd ha elérhető hozzá megfelelő fájl, felajánlja annak a letöltését. A másik módszer, amivel ez megvalósítható, az a beépített keresője, itt csak meg kell adnod a film címét. A keresője intelligensen használható, így a begépelést követően már javaslatokat is tud tenni. Sorozatoknál évad alapján is lehet kutakodni. A Sublight meg tudja jegyezni az előzményeket így később kevesebb munkával használható.

A feliratfájlról néhány alapvető információt is meg tudsz tekinteni, többek között a közzététel dátumát, a felhasználók értékelését, továbbá hogy ki tette elérhetővé. Feliratok letöltését többek között támogatja az SMPlayer, illetve az MPC-BE nekik köszönhetően már a Sublight nevű szoftverre sem lesz szükséged.

Összességében nézve a Sublight egy könnyeden kezelhető Felirat kereső és letöltő segédprogram, ami Magyar nyelvi fájlok keresését is támogatja. Szerencsére a használatához nincs szükség komolyabb ismeretekre.

Sublight

Sublight összefoglaló:

 • Felirat kereső program
 • feliratok letöltése
 • skinezhető felület
 • telepítés után regisztrálni kell
 • egyszerű kezelés
 • néhány alapvető beállítást igényel csak
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.sublight.me/welcome/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Sublight
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Sublight Portable 5.4.10092018-11-27 Sublight Portable 5.4.1009 (0)
  A Sublight Portable a népszerű filmfelirat program telepítést nem igénylő változata, amivel egyszerűen széleskörűen tudsz feliratokat […]
 • AHD Subtitles Maker Portable 5.232021-07-19 AHD Subtitles Maker Portable 5.23 (0)
  Az AHD Subtitles Maker Portable egy telepítés nélkül használható filmfeliratok szerkesztésére használható szoftver. A Free […]
 • OSDownloader 1.52017-06-04 OSDownloader 1.5 (0)
  Az OSDownloader egy nagyon egyszerűen használható letöltésvezérlő, filmfelirat program. Ezzel a Free alkalmazással Film, illetve […]
 • Subtitle Edit 3.6.52022-03-20 Subtitle Edit 3.6.5 (0)
  A Subtitle Edit egy professzionális filmfelirat program, amivel, rengeteg különleges funkciót hajthatsz végre. A program támogatja, […]
 • Subtitle Edit Portable 3.6.52022-03-20 Subtitle Edit Portable 3.6.5 (1)
  A Subtitle Edit Portable egy telepítést nem igénylő filmfelirat program, számos különleges opciót biztosít. Az összes ma népszerűbb […]