OSDownloader 1.5

Az OSDownloader egy nagyon egyszerűen használható letöltésvezérlő, filmfelirat program. Ezzel a Free alkalmazással Film, illetve sorozat feliratokat kereshetsz, illetve tölthetsz le néhány egyszerű lépésben. Magyar nyelven is tud.

Egy különleges letöltésvezérlő alkalmazás az OSDownloader, amivel a birtokodban lévő filmekhez, sorozatokhoz kereshetsz feliratokat, illetve azokat le is töltheted. Hatalmas adatbázissal rendelkezik.

Az OSDownloader letöltése után az alkalmazás azonnal használható, az első indítás után lehetséges, hogy a beállításoknál meg kell változtatni a nyelni konfigurációt, ezt követően honosított formában futtatható.

Az alkalmazás használata nagyon egyszerű, tartalmaz egy beépített fájlkezelő szolgáltatást, ezzel betallózható a számára az a film, vagy sorozat, amihez feliratokat szeretnél keresni, illetve letölteni. Ez a funkciója egy teljes értékű fájlkezelőként funkcionál. A szoftver néhány alapvető információt is meg tud jeleníteni arról, év, műfaj, értékelés, a beállításoknál megadható a számára, hogy milyen nyelven szeretnél feliratokat keresni, természetesen itt is a széleskörűséget tartja szem előtt.

Az OSDownloader a legalapvetőbb konfigurációs lehetőségektől eltekintve csak a legfontosabb konfigurációs opciókhoz biztosít hozzáférést, így kezdők számára sem jelent problémát a használata. A kezelőfelülete a kor elvárásait maradéktalanul teljesíti.

Az alkalmazás, vagyis az OSDownloader az OpensubTitles.org hivatalos felirat adatbázist veszi figyelembe, amire viszont érdemes felhívni a figyelmet, hogy a program teljes körű használatának az érdekében azt regisztrálni kell a korábban említett oldalon. Csak ezt követően használható ki teljes értékűen.

Egyszerre több médiafájlt is megadhatsz az OSDownloader számára, azt közvetlenül a kezelőfelületéről meg lehet nyitni, lejátszható.

A kínálatunkat tekintve számos hasonló program érhető el, ilyen a Subtitle Mechanic az alábbi verzióval meglévő fájlok szerkesztését lehet végrehajtani. A címben említett alkalmazással hasonló megoldást a Sublight nevű szoftver biztosít.

Az OSDownloader egy ingyenes, Magyar nyelvű filmfelirat program, amivel, filmekhez, sorozatokhoz kereshetsz felirat fájlokat, azt vele le is töltheted. Az alkalmazás sajátossága, hogy nagyon egyszerű használni, néhány kattintással biztosít eredményeket, egy beépített fájlkezelő, kereső funkciót is tartalmaz.

OSDownloader

OSDownloader összefoglaló:

 • Filmfelirat program
 • sorozatokhoz, filmekhez
 • beépített fájlkezelő funkció
 • egyszerű használat
 • A OpensubTitles.org adatbázisát használja
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://osdownloader.org/os-downloader/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
OSDownloader
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AHD Subtitles Maker Portable 5.232021-07-19 AHD Subtitles Maker Portable 5.23 (0)
  Az AHD Subtitles Maker Portable egy telepítés nélkül használható filmfeliratok szerkesztésére használható szoftver. A Free […]
 • Sublight 5.4.10092018-11-27 Sublight 5.4.1009 (0)
  A Sublight egy feliratok keresésére és azok közvetlen letöltésére alkalmas remek kis szoftver. A Free alkalmazásnak köszönhetően […]
 • Sublight Portable 5.4.10092018-11-27 Sublight Portable 5.4.1009 (0)
  A Sublight Portable a népszerű filmfelirat program telepítést nem igénylő változata, amivel egyszerűen széleskörűen tudsz feliratokat […]
 • Subtitle Edit 3.6.42021-12-03 Subtitle Edit 3.6.4 (0)
  A Subtitle Edit egy professzionális filmfelirat program, amivel, rengeteg különleges funkciót hajthatsz végre. A program támogatja, […]
 • Subtitle Edit Portable 3.6.42021-12-03 Subtitle Edit Portable 3.6.4 (1)
  A Subtitle Edit Portable egy telepítést nem igénylő filmfelirat program, számos különleges opciót biztosít. Az összes ma népszerűbb […]