Blog

Az AHD Subtitles Maker filmfeliratok készítéséhez, illetve az azok módosításához futtatható

A programmal egy hatékony filmfelirat kezelő szoftvert lehet használni amivel saját felirat fájlokat készíthetünk, illetve a módosításukhoz lényegesebb eszközökhöz biztosítja a szerkesztő funkciókat. Az AHD Subtitles Maker feliratok konvertálása, illetve vágásához is hatékony.

A program egy egyszerűen használható filmfelirat kezelő alkalmazás amivel akár korszerű felirat szerkesztési munkafolyamatokat is el lehet végezni. Az AHD Subtitles Maker filmfelirat kezelő szoftverrel saját feliratokat lehet készíteni. Több olyan módosításhoz használható funkcióval rendelkezik amiket csak a kereskedelmi projektekhez definiált egyéni normál eredményektől speciálisabb feladatokhoz ideális megoldást keresők tudnak futtatni.

Feliratok konvertálásához ideális kiegészítő

A felirat kezelő szoftverrel lefordíthatjuk azokat a felirat tartalmakat amik nem a felhasználói csoportnak megfelelő nyelvi paraméterekkel hoztak létre.

Dekódolhatóak azok a felirat fájlok amik olyan fájlformátummal rendelkeznek amit nem támogatnak azok a programok amikkel azt le szeretnénk játszani. Áttekinthető indítófelülettel rendelkezik ahol az egyes funkciók egyszerűen érhetőek el ahol a felirat fájlok darabolása, az azok fejezetekre való bontásához eredményes eszközöket lehet futtatni. Az AHD Subtitles Maker filmfelirat kezelő program innen tölthető le videószerkesztési projektek létrehozásához ahol filmfelirat fájlok szerkesztéséhez megfelelő szoftverre van szükség.

AHD Subtitles Maker – filmfelirat kezelő szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Az AHD Subtitles Maker filmfeliratok készítéséhez, illetve az azok módosításához futtatható
Szerző
Leírás
Filmfeliratok szerkesztéséhez, dekódoláshoz, illetve egyéni text paraméterekkel rendelkező feliratok létrehozásához használható a AHD Subtitles Maker.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá