Filmfeliratok létrehozásához is tökéletes a Subtitle Workshop

Egy hatékony videó előnézeti funkcióval elérhető filmfelirat tartalmak szerkesztéséhez futtatható szoftver a Subtitle Workshop. Egy helyesírás ellenőrző funkciót is tartalmaz amivel filmfeliratokat lehet lefordítani, konvertálni, megnyitni, létrehozni. A videófeliratok szín, illetve betű tulajdonságait, az azok elrendezését is módosíthatjuk, kijavíthatóak a felirathibák. XML, TXT, ASS, XAS, AQT, CAP, SRT, VTT fájlformátumban lehet a tartalmakat eltárolnunk.

A szoftver egy korszerű funkciókkal futtatható filmfelirat szerkesztő program amivel saját tartalmakat lehet létrehozni, megnyitni felirat tartalmakat azok több mint 60 fájlformátumba konvertálhatóak. A Subtitle Workshop fájlok, filmfeliratok fordításához is profi.

A Subtitle Workshop indítása után új projekteket, feliratokat hozhatunk létre, felirat megosztó oldalakról eltárolt tartalmakat lehet megnyitni, illetve szerkeszteni. A szoftver egy multimédiás kiegészítőt is biztosít amivel az elterjedtebb videó fájlkiterjesztéseket lehet teljes képernyős módban lejátszani ami a feliratok módosításához szükséges. A helyesírás ellenőrző funkcióval használható Subtitle Workshop a feliratok jellemzőinek a testre szabásához is hatékony, szerkeszteni lehet a betűk színét elrendezését, típusát.

Filmfeliratok létrehozásához

A tartalmak több mint 60, XML, TXT, ASS, XAS, AQT, CAP, SRT, VTT formátumban tárolhatóak el. Szerkeszthető a felirat tartalmak késleltetése, időzítése, a megjelenítésének, illetve az eltűnésének az időpontja. Az alkalmazás egy feliratokhoz futtatható kereső eszközt is tartalmaz amivel gyorsabban lehet a szükséges szöveges tartalmat elérni. A szoftverrel a felirat tartalmakban léptetni tudunk. Észleli, illetve ki tudja javítani a felirathibákat. A filmfelirat szerkesztő program innen szerezhető be.

Subtitle Workshop – Filmfelirat szerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Filmfeliratok létrehozásához is tökéletes a Subtitle Workshop
Szerző
Leírás
Ingyenes filmfelirat szerkesztő amivel saját feliratok hozhatóak létre illetve módosíthatóak. Subtitle Workshop tartalmak konvertálásához is futtatható.

Kapcsolódó szoftverek