VirusTotalScanner 7.0

A VirusTotalScanner az egyik leghatékonyabb, egyben legpontosabb eredményeket biztosító víruskereső megoldás amit jelenleg el lehet érni, MD5 HASH alapon használható. A Free alkalmazás ( Ingyenes ) segítségével közel 60 népszerű víruskereső motorral vizsgálhatod át azokat a fájlokat amikről meg szeretnél bizonyosodni, hogy biztonságosan használható e.

Az alábbi kliens alkalmazás az egyik legalaposabb megoldást biztosítja a számodra, hogy garantáltan meg tudj arról győződni, hogy egy adott fájl fertőzött e, biztonságosan futtatható. A VirusTotalScanner kizárólag keresésre használható fel.

A VirusTotalScanner letöltése után a szoftver telepíteni kell, mármint abban az esetben ha nem a hordozható változata mellett döntöttél.

Az installálása után egy igen egyszerű, szinte a végtelenségig leegyszerűsített felhasználói felületen van arra mód, hogy megadd azt a fájlt amit ellenőriznél, itt ezt be is tallózhatod, vagy akár egyszerűen a felületére lehet húzni.

A keresés során a VirusTotalScanner kliense egy MD5 Hash ellenőrzést végez, ha nem talál eltérést ekkor biztosak lehetünk arról hogy vírusmentes fájlról van szó. Ha ez nem így lenne a program víruskereső motoronként tájékoztat.

Ma már a technológia koránt sem nevezhető újdonságnak, mivel számos neves víruskereső cég előszeretettel integrálja a szolgáltatásába az említett funkciót, így garantálván a biztosabb eredményeket.

VirusTotalScanner – közel 60 motor a garantáltabb eredményekért:

A megoldás egyik legnagyobb előnye, hogy nem csak egyetlen víruskereső motort használ fel hanem közel 60 áll rendelkezésre, igaz ennek lehetnek hátulütői is, jelentősen megnőhet a téves riasztások száma, természetesen némi informálódással egy laikus is el tudja dönteni, hogy az eredmények megbízhatóak e vagy sem. A VirusTotalScanner szinte bármilyen fájl esetén használható, semmilyen korlátozást nem tartalmaz, funkcionálisan közel azonos opciókat biztosít mintha az Online szolgáltatást vennéd igénybe.

Ha nem szeretnéd telepíteni a VirusTotalScanner hordozható változatban is letölthető, ez a kiadás némileg kompaktabb használatot biztosít.

Előny az egyszerű használat, hátrány, hogy csak keresésekre megfelelő. A programot inkább másodlagos védvonalként javasolt futtatni egy adott tartalom ellenőrzésére.

Az adott szolgáltatást veszi alapul a Winja, illetve az AnVir Task Manager Free. Trójai, Malware kártevők eltávolításához az Amiti Antivirus használható.

A VirusTotalScanner egy ingyenes víruskereső program, amivel egyszerre több motorral tudsz arról meggyőződni, hogy egy ellenőrizendő fájl vírusos e vagy biztonságos. Létezik hordozható változata is.

VirusTotalScanner

VirusTotalScanner Összefoglaló:

 • Víruskereső alkalmazás
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • MD5 Hash értékeket ellenőriz
 • egyszerű használat
 • fogd és vidd módszerrel adható meg a fájl
 • Helyi menü integráció
 • csak keresésekhez
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://securityxploded.com/
VirusTotalScanner Letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
VirusTotalScanner
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VirusTotalScanner Portable 7.02018-03-20 VirusTotalScanner Portable 7.0 (0)
  A VirusTotalScanner Portable a népszerű víruskereső szolgáltatás Windowsra tervezett kliens változata, amivel fájlokat tudsz […]
 • HashMyFiles 2.422021-09-17 HashMyFiles 2.42 (0)
  A HashMyFiles egy telepítés nélkül használható MD5 Hash, SHA1 generáló program ami a számítógépen elérhető fájlokhoz futtatható. A […]
 • ESET Online Scanner 3.2.6.02019-12-10 ESET Online Scanner 3.2.6.0 (0)
  Az ESET Online Scanner a népszerű víruskereső, eltávolító program online futtatható változata, ami mellett több előnyt is fel lehet […]
 • MyProcesses 1.1.1.72019-08-01 MyProcesses 1.1.1.7 (0)
  A MyProcesses telepítés nélkül, ingyenesen használható programmal, egy igen átfogó Process, folyamat kezelő programot próbálhatsz ki. […]
 • ZHPCleaner 2021.10.22.3342021-10-23 ZHPCleaner 2021.10.22.334 (1)
  A ZHPCleaner egy telepítés nélkül használható ( Portable ) víruskereső alkalmazás, amivel megtisztíthatod a számítógépedet számos ma […]