VirusTotalScanner Portable 7.0

A VirusTotalScanner Portable a népszerű víruskereső szolgáltatás Windowsra tervezett kliens változata, amivel fájlokat tudsz ellenőrizni, hogy az fertőzött e vagy sem. Az alábbi kiadást nem kell telepíteni csak futtatni kell. Free Alkalmazás. A vírus kereső MD5 Hash értékeket hasonlít össze, ez alapján működik.

Kétséget kizáróan az egyik talán leghasznosabb alkalmazásnak tekinthető amivel alaposan, egyszerre több víruskereső motorral tudsz adott fájlokat leellenőrizni abból a célból, hogy biztonságos e, tartalmaz e fertőzést. A VirusTotalScanner Portable nevű alkalmazást nem kell telepíteni, könnyen használható.

A VirusTotalScanner Portable letöltése után a fájl kicsomagolása után azt csak el kell indítani, csak használni kell. A szoftver egy kliensként működik, amihez csak internet kapcsolatra van szükség. A program a futtatásakor a megadott fájl MD5 Hash értékét veti össze, így bizonyosodván meg arról hogy az tartalmaz e valamilyen fájlmódosulást.

A VirusTotalScanner Portable használata csak annyiból áll, hogy a szoftver felületére kell húzni, esetleg be kell a számára tallózni a víruskeresésre szánt tartalmat. Természetesen van még egy alternatív módszer, ez az opció a telepíthető kiadásnál vehető igénybe, helyi menün keresztül is kiválasztható. A program igen pontos eredményeket tud biztosítani, a korábban említett előny miatt, mivel egyszerre több motort használ fel az ellenőrzések során. Itt több díjnyertes alkalmazást is felhasznál ehhez.

A VirusTotalScanner Portable nevű alkalmazást nem kell konfigurálni ez tovább könnyíti a használatot. Amire viszont fel kell hívni a figyelmet, hogy az alkalmazás az esetleges fertőzéseket nem tudja eltávolítani, illetve figyelembe kell venni a téves riasztás tényét is. Mellette egy licencelt, rendszeresen frissülő vírusirtó programot is javasolt futtatni.

Ha telepítés nélküli programra lenne szükséged, választható a Zemana AntiMalware Portable, a Panda Cloud Cleaner Portable mindkét szoftver felhő alapon végzi az ellenőrzéseket.

A VirusTotalScanner Portable egy ingyenes víruskereső szoftver, amivel szinte bármilyen fájlról meg tudsz győződni, hogy az biztonságos e vagy sem. Helyi menü integráció, egyszerű használat, egyszerre több víruskereső motor valós idejű jelentései jellemzi.

VirusTotalScanner Portable

VirusTotalScanner Portable Összefoglaló:

 • Víruskereső alkalmazás
 • nem igényel installálást
 • MD5 Hash alapon működik
 • Helyi menüből is elérhető
 • Igen magas felismerési arány
 • Internet kapcsolat szükséges a használatához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://securityxploded.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
VirusTotalScanner Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VirusTotalScanner 7.02018-03-23 VirusTotalScanner 7.0 (0)
  A VirusTotalScanner az egyik leghatékonyabb, egyben legpontosabb eredményeket biztosító víruskereső megoldás amit jelenleg el lehet […]
 • Farbar Recovery Scan Tool (FRST) 11.5.2022.02022-05-11 Farbar Recovery Scan Tool (FRST) 11.5.2022.0 (0)
  A Farbar Recovery Scan Tool egy teljesen ingyenesen, ráadásul telepítés nélkül használható víruskereső, eltávolító program. Vele […]
 • HashTools Portable 4.5.12022-03-31 HashTools Portable 4.5.1 (0)
  A HashTools Portable egy rendszer informáló funkcióval beszerezhető MD5, SHA1 Generáló program amit nem kell installálni. A Free […]
 • HashMyFiles 2.432021-12-02 HashMyFiles 2.43 (0)
  A HashMyFiles egy telepítés nélkül használható MD5 Hash, SHA1 generáló program ami a számítógépen elérhető fájlokhoz futtatható. A […]
 • FileVoyager 21.1.2.02021-12-01 FileVoyager 21.1.2.0 (0)
  A FileVoyager egy professzionális fájlkezelő szoftver amivel a számítógépen található fájlok megtekintéséhez, illetve az azok […]