Panda Cloud Cleaner Portable 1.1.6

A Panda Cloud Cleaner Portable egy telepítés nélkül használható víruskereső és eltávolító alkalmazás. A használata során felkutathatóak a Rootkit, Malware, Trójai és egyéb fenyegetéseket jelentő kártevők. Ez a Free alkalmazás magas felismerési arányt, mély keresési opciókkal biztosított.

Ha egy ingyenes, megbízható, könnyen kezelhető víruskereső alkalmazást szeretnél használni, amit még telepíteni sem szükséges, akkor itt a Panda Cloud Cleaner Portable.

Az alkalmazás különlegessége, hogy komolyabb szakértelem hiányában kezdők is hamar fel tudják kutatni az esetleges fertőzéseket.

Rendszeresebb használatra a Panda Cloud Cleaner Portable installálható változatban is elérhető.

Az alábbi változat különlegessége, hogy nem kell telepíteni, csak a letöltött tömörített mappa tartalmát kell kicsomagolni, majd futtatni a benne található programot.

A Panda Cloud Cleaner Portable első indulását követően automatikusan frissíti az adatbázisát, ezt követően adható ki neki a keresési parancs. Igény esetén szűkíthető, hogy mely területeken történjen ez meg. Ennek időtartalma nagyban függ attól hogy a merevlemezen mennyi fájl található.

A Panda Cloud Cleaner Portable egy áttekinthető listán jeleníti meg az esetlegesen talált fertőzéseket, ezeket egyetlen parancs kiadásával törölni lehet.

Azt azért érdemes megemlíteni a Panda Cloud Cleaner Portable megoldásáról, hogy valósidejű védelmet nem biztosít, kizárólag a már beszerzett fertőzések felszámolására alkalmas, ezért mellette mindenképp érdemes egy olyan víruskeresőt is használni, ami már valós időben képes detektálni a fertőzéseket. Mint másodlagos védvonalként alkalmazható, a meglévő vírusirtónk mellett.

Természetesen a fejlesztő termékei között található olyan termék is ami már teljes körű megoldást biztosít, ilyen a Panda Free Antivirus, vagy a Panda Internet Security.

A Panda Cloud Cleaner Portable egy hordozható víruskereső és eltávolító program, ami magas felismerési arány mellett száll szembe a kártevőkkel. Alkalmas Trójai, Malware, Rootkit kártevők megtalálására. Valósidejű védelmet nem biztosít, ennek tudatában érdemes használni.

Panda Cloud Cleaner Portable

Panda Cloud Cleaner Portable összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Panda Cloud Cleaner Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Comodo Cleaning Essentials 10.0.0.61112019-01-29 Comodo Cleaning Essentials 10.0.0.6111 (0)
  A Comodo Cleaning Essentials egy telepítést egyáltalán nem igénylő, egyszerűen használható Trójai, Malware, Rootkit fertőzések […]
 • Panda Cloud Cleaner 1.1.102016-12-11 Panda Cloud Cleaner 1.1.10 (0)
  A Panda Cloud Cleaner egy kis méretű, könnyen kezelhető víruskereső és eltávolító program. Minimális beállítást igényel, magas […]
 • Smart Autorun Cleaner 1.02018-01-20 Smart Autorun Cleaner 1.0 (0)
  A Smart Autorun Cleaner egy magas felismerési aránnyal rendelkező víruskereső program. A szoftver fel tudja ismerni, majd […]
 • Panda Internet Security 2016 17.0.02016-08-12 Panda Internet Security 2016 17.0.0 (0)
  A Panda Internet Security segítségével egycsapásra megszabadulhatsz minden fenyegetéstől ami az internet irányából kísérli meg […]
 • Malware Hunter 1.128.0.7262021-06-21 Malware Hunter 1.128.0.726 (0)
  A Malware Hunter segít felkutatni a potenciális veszélyeket tartalmazó fájlokat a számítógépen. Több keresési módot, egyszerű […]