Portable vírusirtók

Comodo Cleaning Essentials 10.0.0.6111

A Comodo Cleaning Essentials egy telepítést egyáltalán nem igénylő, egyszerűen használható Trójai, Malware, Rootkit fertőzések keresésére alkalmas szoftver. A programmal könnyen be tudod azonosítani a gyanús folyamatokat is. Extra funkciók: KillSwitch, Autorun elemző funkció, heurisztikus, MBR vizsgálat. Free alkalmazás, Magyar nyelvi támogatással.

Egy nagyon egyszerűen használható, egyben teljesen ingyenesen futtatható víruskereső és eltávolító program a Comodo Cleaning Essentials amivel rengeteg elterjedt, és kevésbé ismert kártevőt tudsz felkutatni, legyen az Malware, vagy Trójai fertőzés. Szerencsére Magyar nyelven is tud.

A Comodo Cleaning Essentials letöltése után a rendeltetésszerű használat érdekében csak annyit kell tenni, hogy a lementett tömörített mappa tartalmát ki kell csomagolni egy szabad helyre, ezt követően azonnal futtatható, mivel Portable, hordozható változat.

A Comodo Cleaning Essentials első indítását követően lehetséges, hogy nem Magyar nyelven fog elindulni ezt külön a beállításoknál meg lehet változtatni. Az első keresés előtt, a szoftver automatikusan frissíti az adatbázisát.

A program alapvetően három vizsgálati lehetőséget biztosít, egy okos, egy teljes körű, vagy egy felhasználó által definiált profilt vesz figyelembe, ahol manuálisan lehet kiválasztani azt a területet ahol kereséseket szeretnél kezdeményezni.

A szoftver beállításainál néhány alapvető konfigurációt is végre lehet hajtani, megadható, hogy ellenőrizze e tömörített fájlokat, kizárásokat lehet alkalmazni, MBR keresési opciókkal is el van látva, ahol a gyanús módosulásokat lehet detektálni.

A Comodo Cleaning Essentials tartalmaz még egy úgynevezett KillSwitch funkciót, ami inkább haladó ismeretekkel rendelkezők számára lehet hasznos. Vele valós időben kísérhetőek nyomon a háttérben futó folyamatok, hálózati csatlakozási kísérletek. Opcionálisan a gyanús elemek le is állíthatóak.

Malware keresőként használhatod még az AdwCleaner, illetve a Malwarebytes Anti-Exploit keresőjét. A fejlesztő termékei közül kipróbálhatod még a Comodo AntiVirus nevű programot. Természetesen ők is Garantált eredményeket tudnak biztosítani.

A Comodo Cleaning Essentials egy ingyenes, Magyar nyelvű, telepítést egyáltalán nem igénylő víruskereső alkalmazás, ami tartalmaz KillSwitch, illetve autorun elemző funkciót is. Vele szükség esetén MBR kereséseket is lehet kezdeményezni.

Comodo Cleaning Essentials

Comodo Cleaning Essentials Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Comodo Cleaning Essentials
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Smart Autorun Cleaner 1.02018-01-20 Smart Autorun Cleaner 1.0 (0)
  A Smart Autorun Cleaner egy magas felismerési aránnyal rendelkező víruskereső program. A szoftver fel tudja ismerni, majd […]
 • StrelyCleaner 1.6.42024-05-13 StrelyCleaner 1.6.4 (0)
  A StrelyCleaner egy kártékony Trójai, Malware, Keylogger tartalmak felkutatásához, illetve eltávolításához kiváló eszköz amivel akár […]
 • Panda Cloud Cleaner 1.1.102016-12-11 Panda Cloud Cleaner 1.1.10 (0)
  A Panda Cloud Cleaner egy kis méretű, könnyen kezelhető víruskereső és eltávolító program. Minimális beállítást igényel, magas […]
 • Panda Cloud Cleaner Portable 1.1.62016-02-23 Panda Cloud Cleaner Portable 1.1.6 (0)
  A Panda Cloud Cleaner Portable egy telepítés nélkül használható víruskereső és eltávolító alkalmazás. A használata során […]
 • Soft4Boost Toolbar Cleaner 8.1.9.3152024-05-28 Soft4Boost Toolbar Cleaner 8.1.9.315 (0)
  A Soft4Boost Toolbar Cleaner egy könnyen kezelhető Free alkalmazás. A böngészőkben már fölöslegessé vált Pluginokat, kiegészítőket […]

Szólj hozzá